Gündem
01 Haz 2011 15:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:24

BİR DAHA BENİ PROGRAMA ÇAĞIRMA! FATİH ALTAYLI CANLI YAYINDA SUNUCUYA NEDEN FIRÇA ATTI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Bugün Habertürk'te yayınlanan “Hayatın İçinden” programına konuk olan Fatih Altaylı, programın sunucu Ceren Akdağ Şahin ile ilginç diyaloglar yaşadı. VİDEO

İki gündür Hopa’da başlayan gerginlik ardından AKP-CHP atışmaları, Başbakan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’yla ilgili sert açıklamaları haber kanallarının en yoğun gündemi haline geldi.

Bugün ise Başbakan Erdoğan’ın Diyarbakır’a yapacağı ziyaret Hopa ile ilgili açıklamaları tüm haber kanallarında geniş yer aldı. Tam bu sırada Habertürk’te 12.30’da "Hayatın İçinden" programına Fatih Altaylı konuk olarak yayına alındı.

Program başlar başlamaz Başbakan’ın konuşmasının uzamasından dolayı çok bekletildiği için sinirlenen Fatih Altaylı, sunucuya “bir daha beni programa çağırma” diyerek tepki verdi. 

Neye uğradığını şaşıran programın sunucusu Şahin, durumu toparlamaya çalışsa da Altaylı’nın sert eleştirilerinden kurtulamadı. İşte “Hayatın İçinden” programında Altaylı ile program sunucusu Ceren Akdağ Şahin arasında yaşanan o ilginç diyaloglar…

 Altaylı: Şunu söyleyeyim baştan bir daha gelmeyeceğim programa.

Ceren Akdağ Şahin: Neden?

Altaylı: Çünkü vakit çok sınırlı... Ben biliyorsun televizyona çıkma meraklısı değilim. Sizin hatırınız için geldim buraya.  7-8 dakika konuşmak için buraya gelmemin bir alemi yok. Bütün işimi gücümü bırakıyorum, programımı yapıyorum ona göre geliyorum buraya.

Ceren Akdağ Şahin: Haklısınız.

Altaylı: 4-5 dakika için gelmenin manası yok. İstersen telefon bağlantısı yapabiliriz ama beni lütfen bir daha çağırma programa.

Ceren Akdağ Şahin: Sonuçta Başbakan Erdoğan her zaman konuşmuyor.

Altaylı: Hayır her zaman konuşuyor. Her zaman konuşuyor.

Ceren Akdağ Şahin: Çok kısa bir süresi olduğu için. Seyircilerimizin çok sorusu oluyor.

Altaylı: Boş ver seyircinin sorularını.

Ceren Akdağ Şahin: Neyse ben hemen şöyle bağlayayım toparlayalım.

VE PROGRAM BİTERKEN ALTAYLI YİNE SUNUCUYA ÇATTI!

Programın bitiş konuşmasını yaparken Altaylı için "haftaya yine bekliyorum" diyen sunucu Ceren Akdağ Şahin, Altaylı’nın sıkı inadıyla karşılaştı. Altaylı, Şahin’in ısrarı üzerine, “yok gelmeyeceğim bir daha, vallahi gelmeyeceğim” dedi. Ve sunucu ile Altaylı arasındaki diyalog şöyle devam etti:

Şahin: Kırıldınız bize ama zaman olmadığından. Her zaman böyle olmuyor. Seyircilerimizde bu arada biraz kırılmışlar size.


Altaylı: Bana neden kızmışlar?
Şahin: Anlatamadığımız şu tabi. Zamanınızı aldığım için bana dediniz ya “ boş verin soruları.” Normalde size soru sormayı çok istiyor izleyicilerimiz.

Altaylı: Vakit yok ki…10 dakika kalmış. O saatte insanlar izleyecekte, soru soracakta, sen ileteceksin bende cevaplayacağım; Allaaaah… Bana mail atsınlar cevaplayayım. Burada cevaplama imkanımız yok.

Şahin: Evet ne yazık ki öyle oluyor. Sorularınızı bugün ben aktaramadığım için özür diliyorum.

ALTAYLI CANLI YAYINDA SUNUCUYA FENA ÇATTI! VİDEO

 MEDYARADAR/ÖZEL