Televizyon
22 Haz 2012 23:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:49

BİLDİKLERİNİZİ UNUTUN! ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ'DE HERŞEY TEPETAKLAK OLUYOR!

5 şok ayrılık! Bütün bildiklerinizi unutun. Öyle Bir Geçer Zaman ki'de her şey tepetaklak oluyor...

Erkan Petekkaya, Zeynep Farah Abdullah, Emre Berke Zincidi, Hüseyin Avni Danyal ve Türkü Turan gelecek sezon yepyeni projelerle izleyici karşısına çıkacak.

FİNALDE SİLAHLAR KONUŞTU
BÖYLE sezon finali görülmedi! İki yıldır milyonlarca insanı ekran başına çivileyen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin önceki akşam yayınlanan sezon finalinde silahlar konuştu. Ali Kaptan, silahlı çatışmaya girdiği Kenan’ı öldürdü. Ardından çocukları ve eşi ne yaptığı kötülüklerin vicdan azabıyla denize açılıp intihar etti. Aylin doğum yaparken öldü. Nihal ise bunalıma girip Almanya’ya gitti. Yeni sezonda dizi 10 yıl ileriden başlayacağı için Minik Osman da bu bölümle diziye veda etmiş oldu.

YENİ PROJELERE BAŞLIYORLAR
SEZON finalinde yüzerek diziden ayrılan Ali Kaptan’ı canlandıran Erkan Petekkaya, yeni sezonda Hatice Şendil’le başrolünü paylaşacağı ‘Dila Hanım’ adlı dizide rol alacak. Aylin’i canlandıran Zeynep Farah Abdullah ise Yılmaz Erdoğan’ın Kelebeğin Rüyası adlı filminde Kıvanç Tatlıtuğ’la kamera karşısına geçecek. Osman’ı canlandıran Emre Berke Zincidi, Türkiye’nin Harry Potter’ı olarak tanımlanan filmde başrol oynayacak. Zincidi bugünlerde rolü için binicilik ve kılıç dersleri alıyor.

Oya Doğan/Habertürk