Televizyon
05 Nis 2013 18:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:07

"BİKİNİLİ KIZ GÖRÜNCE..." MUHAZAFAKAR SEYYAHA ŞOK SORU!

Samanyolu'nda 'Ayna' isimli gezi programı yapan ve izlenme rekorları kıran Saim Orhan'a Enver Aysever'den aykırı sorular geldi.

Enver Aysever Ayna programı sunucusu Saim Orhan’ı konuk etti ve bikinili kız görünce ne yaptıklarını sordu.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programına muhafazakar kesimin modern Evliya Çelebi’si olarak gösterilen Saim Orhan konuk oldu.

Dünyanın her yerinde gezi programları yapan Orhan’a Aysever sosyal medyada da sıkça dile getirilen "Hiç bikinili kıza rastlamıyor musunuz?" sorusunu sordu.

Aysever, Saim Orhan’ın İslami kesimin Acun’u olarak tanımlandığını söylerek ’siz bunu hissediyor musunuz’ diye sordu Orhan keşke daha fazla gezi programı olsa diye yanıtladı.

BİKİNİLİ GÖRÜNCE NE YAPIYORSUNUZ?

En güzel sahillere de giden Saim Orhan için sosyal medyada matrak bir yorum olan ’O kadar ülke gezdi bir tek bikinili kıza denk gelmedi, helal olsun’ yorumunu okuyan Aysever, "O kadar ülke gezdiniz hakikaten bikinili kız görmüyor musunuz, görünce es mi geçiyorsunuz?" diye sordu.

Bu soruyu gülümseyerek karşılayan ünlü gezgin, dikkat etmeye çalıştıklarını bu tür yayıncılık yapanalrın olduğunu ancak kendilerinin farklı verdiklerini belirtti.

"Seyircilerimiz bilir, biz her kesimden insanı veriyoruz" diyen Saim Orhan’a Aysever, "Dünyanın en güzel sahiline gittiğinizde ne yapıyorsunuz, görmezden mi geliyorsunuz?" diye sordu.

Orhan, "Diyelim ki Brezilyaya Rio’ya gittiniz sahili veriyoruz ama bikiniliyi vermek var bir de genel görüntüyü vermek var" şeklinde cevapladı.

TÜRK OKULLARI TÜRKİYE’Yİ TANITIYOR

Gittiği ülkelerdeki cemaat okulu olarak bilinen Türk okullarını da yayınlayan Orhan Türk okullarının önemine değindi. "Cemaat okulları Türkiye’nin lobicilik gücü adına çok çok önemli" diyen Orhan tek bir Türkiye’nin başka ülkelere yansıdığını söyledi.