Televizyon
01 Şub 2016 09:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:19

'Big Brother Türkiye' evine, 9. haftada veda eden isim kim oldu? (Medyaradar/Özel)

‘Big Brother Türkiye’nin Pazar akşamı ekrana gelen 9. hafta eleme gecesinde yine büyük sürprizler yaşandı.

Alphan’ın izleyicilerden en az oyu alarak ‘Big Brother Türkiye’ evine veda ettiği gecede, Hüseyin de bir anda elenme riskiyle karşı karşıya kaldı. Son şans için Arena’ya çıkan Hüseyin, sürpriz bir şekilde eşi Sevda’yı karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı. ‘Big Brother’, Onur’a yeni bir gizli görev verdi. Görevi yerine getiremeyen Onur, hem ‘Big Brother’ın verdiği 8 bin lira ödülü kazanamadı, hem daha önceki gizli görevi açığa çıktı, hem de ev halkının sert eleştiri oklarının hedefi oldu.

ONUR’A ÇİFTE OYUN    
    
                                                                                                          
‘Big Brother’, Onur’u görüşme odasına çağırdı ve ona yeni bir gizli görev verdi. Buna göre; eğer Onur, ev halkını Seda’nın eve geri dönmesine ikna etmeyi başarırsa 8 bin lira para ödülü kazanacaktı. Yok eğer ikna edemezse, hem bu parayı kazanamayacak, hem de bir önceki gizli görevi ev halkı tarafından öğrenilecekti. Onur’un bilmediği ise, görüşme odasında, ‘Big Brother’ ile yaptığı konuşmanın ev halkı tarafından da izleniliyor ve duyuluyor olmasıydı. Ev halkının, Onur’a ‘Big Brother’ ile yaptığı görüşmeyi bildiklerini söylemesi de yasaktı. Onur, salona geri döndüğünde ‘Big Brother’ ev halkına seslenerek, eve geri dönmesi için ortak bir isim seçmelerini söyledi. Onur’un tüm ikna çabalarına rağmen ev halkı, Seda’nın eve geri dönmesini istemedi ve başka bir isim üzerinde de hemfikir olamadı. ‘Big Brother’ eve seslenerek, birlik sağlanamadığı için kimsenin geri gelmeyeceğini söyledi. Ardından da ev halkı, Onur’un ilk gizli görevinin görüntülerini izledi. Onur’un Kont’u geri alabilmek için kendilerini nasıl aç bıraktığını öğrenen ve gördükleri karşısında şoke olan ev halkı, şaşkınlıklarını üzerlerinden attıktan sonra ise, Onur’u sert şekilde eleştiri yağmuruna tuttu.

‘BIG BROTHER TÜRKİYE’ EVİNDE SÜRPRİZ KONUK                                                                                    
Hüseyin’in eşi Sevda Hanım, ‘Big Brother Türkiye’ evine misafir oldu. ‘Big Brother’, görüşme odasında Sevda Hanım’la bir konuşma yaptı ve ona; Hüseyin’in hafta içerisinde defalarca evden gitmeyi istediğini söyleyerek yanlış hareketlerde bulunduğunu söyledi. ‘Big Brother’, Sevda Hanım’a bir teklifte de bulundu ve Hüseyin’in evden ayrılması halinde, eğer isterse mücadeleye kaldığı yerden kendisinin devam edebileceği ancak, bu tekliften Hüseyin’e asla bahsedemeyeceğini söyledi. Sevda Hanım gözyaşları içinde teklifi kabul etti.

HÜSEYİN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU 
                                                                                                          
Hüseyin, eşi Sevda Hanım’ın ‘Big Brother Türkiye’ evinde olduğundan habersiz, ev halkı ile birlikte Arena’ya çıktı. Bir süre sonra ‘Big Brother’ ev halkına ‘kımıldama’ komutu verdi. Bu sırada Sevda Hanım ansızın Arena’ya girdi, Hüseyin’in karşısına geçti ve onunla konuştu.
‘Kımıldama’ komutunda olduğu için, eşiyle konuşamayan ve sarılamayan Hüseyin gözyaşlarına boğuldu.

HÜSEYİN SON ANDA EVDE KALDI    

Hüseyin, Sevda Hanım Arena’dan ayrıldıktan sonra, ‘Big Brother’ın kendisi için verdiği ve evde kalıp kalmayacağının belirleneceği çamur havuzundaki dokunulmazlık sembolünü bulma görevi için büyük bir hırsla mücadele etti. ‘Big Brother’, Hüseyin’e dokunulmazlık sembolünü bulması için verdiği sürenin bitmesine 2 dakika kala ev halkına seslendi ve ‘İsteyen Hüseyin’e yardım edebilir’ dedi. Gökçen dışında herkes Hüseyin’e yardım etmek için çamur havuzuna girdi. Arsel, dokunulmazlık sembolünü buldu ve Hüseyin son anda evde kaldı.

İZLEYİCİLER ‘ALPHAN GİTSİN’DEDİ
                                                                                                                 
‘Big Brother Türkiye’ izleyicileri verdikleri oylarla Sinan, Gökçen ve Rezan’ı korudu.                             7. haftanın finalinde büyük bir şans yakalayarak eve geri dönen Alphan, izleyicilerden en az oyu aldı ve 9. haftada ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon liralık rekor ödüle ve hayallerine yine veda etti. Bu hafta izleyicilerden en çok oyu ise Sinan aldı. Gökçen de izleyici oylamasında en çok oy alan ikinci isim oldu.

BIG BROTHER’DAN BÜYÜK CEZA                                                                                                                         
‘Big Brother’, hafta içerisinde örgütlenen ve eleme listesine Rezan’ın ismini vermek konusunda anlaşan Onur, Sinan, Hüseyin ve Alphan’ı kural ihlali yaptıkları için cezalandırdı. ‘Big Brother’, 9. haftada elenen Alphan dışındaki diğer üç ismi, doğrudan 10. haftanın eleme listesine aldı. Rezan’ı ise, 10. haftada eleme listesinin dışında tuttu.
Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, Asuman Krause’nin sunduğu ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece, Pazar akşamları ise ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.