Magazin
29 Nis 2011 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

BEYONCE TAKLİDİ DE İŞE YARAMADI; SİNAN AKÇIL HADİSE'YE TUR BİNDİRDİ!

Popçu Hadise ile eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın albüm rekabeti son hız devam ediyor.

Akçıl'la ayrıldıkları dönemde, ünlü bestecinin kendisine verdiği dört şarkıyı geri çektiği haberleriyle gündeme gelen Hadise, 'Aşk Kaç Beden Giyer' isimli albümüyle, eski aşkının gerisinde kaldı.

Bir hafta arayla yeni albümlerini yayınlanan ve birbirlerine rakip olan iki eski sevgiliden Sinan Akçıl, 'Kalp Sesi' adlı albümüyle D&R'ın 'En Çok Satan Albümler' listesinde 3. sırada yer aldı. 'Atma' şarkısında Hande Yener ile yaptığı düetle büyük ilgi gören Akçıl, listede Serdar Ortaç ve Nilüfer'in ardında yer aldı.

Albümü için Beyonce tarzını hatırlatan fotoğraflarıyla dikkat çeken Hadise ise albüm satışlarında ancak 11. sırada yer buldu. Ünlü şarkıcı, yalnızca eski sevgilisinin değil Funda Arar, Rafet El Roman, Deniz Seki ve Sıla'nın da gerisinde kaldı.

Dinlemek isteyen konsere gelsin
Yeni albümünün Kale Outlet Center'daki imza gününe katılan Hadise, iki saatte 1000'e yakın albüm imzaladı. 'İmza rekoru bende' diyen ünlü şarkıcı, geçen hafta aynı mekanda imza günü düzenleyen Demet Akalın'ın şarkı söylemediği için yuhalanmasına da değindi. Hadise, 'Ben de buraya sadece albüm imzalamaya geldim. Şarkı okumayacağım. Beni dinlemek isteyenler konserime gelsinler' dedi.