Televizyon
19 Ara 2015 15:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:15

Beyaz'dan Demet Akbağ'a şok çıkış: Laf mı sokmaya geldin?

Demet Akbağ ve Beyazıt Özürk atışması Beyaz Show'a damga vurdu.

Kanal D'nin talk show programı Beyaz Show'un 18 Aralık gecesi yayınlanan son bölümüne Beyaz'ın Demet Akbağ ile arasında geçen ilginç diyalog damga vurdu.

Beyaz Show'un 18 Aralık günün yayınlanan son bölümünde 'Çağan Irmak ile çalışmayı çok merak ediyorum' diyen Beyaz'a 'Bu stüdyodan çıkamadığın için merak ediyorsun. Çık şuradan da bari bir film yap. Birşey yap!' şeklinde cevap veren Demet Akbağ, stüdyoda gergin anların yaşanmasına sebep oldu.

Demet Akbağ'ın sözlerine alındğını; 'Laf mı sokmaya geldin? Öyle bir niyetin mi var? Öyle birşeyse bilelim. Bilelim de biz de ona göre duruşumuzu ayarlayalım.' şeklindeki konuşmasıyla belli eden Beyaz; ardından neden başka projelerde yer almadığını açıkladı.

'Herkes bildiği işi yapacak'

Geçtiğimiz sezon Kanal D'de ekranlara gelen Yalan Dünya dizisinde rol alan ve oyunculuğu çok eleştirilen Beyazıt Öztürk, Demet Akbağ'a şu cevabı verdi:

'Herkes kendi bildiği işi yapacak. Beyaz Show'da benim bir bölümümüm kötü geçse, önümüzdeki hafta onu toparlayabilirim. Kurtarabilirim kendimi. Ama birisinin filminin içine girdiğin zaman; sesçisi, ışıkçısı, yapımcısı, para yatıranı, yönetmeni,oyuncuları... ona 50 bin kişi özen gösteriyor. Bir tek ben çuvallarsam, filmi mahvedersem onu kurtaramazsın'

Çağan Irmak'tan Beyaz'a övgü

Beyazıt Öztürk'ün bu sözleri üzerine Çağan Irmak sessizliğini bozarak; 'Hacivat Karagöz'de o kadar iyi oynayan ben değildim herhalde!' diyerek ünlü şovmeni övdü.  Ardından stüdyoda bakın neler yaşandı...