Televizyon
02 Ağu 2011 23:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:38

BEYAZ TV'NİN EN ÇOK İZLENEN HANGİ PROGRAMI KANALLA YOLLARINI AYIRDI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Beyaz TV'nin yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren Genel Müdür Osman Gökçek ile kader birliği yapan program ekibi kanalla yollarını ayırdı.

Tele Futbol Beyaz TV’den ayrıldı

Yeni Şafak Spor Müdürü Erhan Köknar’ın hazırlayıp sunduğu programda Türkiye’nin önde gelen spor yorumcuları Sanlı Sarıalioğlu, Osman Tanburacı ve Selçuk Yula yorumlarıyla gündem oluşturuyordu.
Uzun bir süre Ankara’daki stüdyolarda program yapan ekip Beyaz TV’nin İstanbul stüdyolarını açmasıyla rahat bir nefes almıştı. Kanalın en çok izlenen programından biri olan Telefutbol yayın günü, saati değişikliklerine rağmen pazartesi akşamları spor izleyicisinin vazgeçilmezleri arasındaydı. Programı mesaj ve mail yağmuruna tutan izleyiciler hem sorularını soruyor hem de görüşlerini paylaşıyordu. Program içinde kullanılan müzikler, konuların işlenişi ve keyifli futbol sohbetleriyle kısa zamanda benzer programlar tarafından taklit edilmeye başlanmıştı.  Spor, özellikle futbol programlarının kavgasız, gürültüsüz ve hakaret edilmeden de çok seyredildiğini gösteren Telefutbol ekibinin yeni bir kanalda yola devam edecekleri öğrenildi.  Gelişmeler yakında Medyaradar’da olacak…

MEDYARADAR/ÖZEL