Spor
27 Ara 2023 23:13 Son Güncelleme: 27 Ara 2023 23:52

Beşiktaş da istiyordu: Fatih Terim Türkiye'den ilk transferini yaptı!

Panathinaikos'un yeni teknik direktör Fatih Terim, göreve başlar başlamaz takımla ilgili çalışmalarını hızlandırdı. 10 numara mevkisine bir oyuncu almak isteyen deneyimli teknik adam, Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas'ı işaret etti. Görüşmeler sonucunda yunan oyuncuyla anlaşma sağlandı.

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim ilk transferini Türkiye'den yaptı. Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Bakasetas ile prensip anlaşmasına varan Yunan ekibi, bordo-mavilileri ikna edebilirse devre arasında bu işi bitirmek istiyor.

SEZON SONU BEDAVA

Sezon sonunda sözleşmesi bittiği için bedava olarak Panathinaikos'a katılması beklenen Bakasetas için ufak bir miktar bonservis öneren Yunan ekibi beklemeye geçti. Beşiktaş'ın da ısrarla istediği oyuncuyu 1 gün içinde ikna eden Yunan ekibi diğer mevkiler içinde zaman kaybetmeden çalışmalara başladı.

TRABZONSPOR DÜŞÜNECEK

Sezon sonunda oyuncusunu bedava vermek istemeyen Trabzonspor, Panathinaikos'un bonservis teklifini kabul ederse Bakasetas transfer dönemi açıldığı an Panathinaikos'a transfer olacak. Bordo-mavililer bu teklifi kabul etmezse, Bakasetas sezon sonunda ücretsiz olarak Panathinaikos'a imza atacak.