Televizyon
11 Şub 2015 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

'Beş Kardeş' dizisi başlıyor! İşte yayın tarihi!

Ay Yapım'ın yeni dizisi izleyiciyle buluşuyor.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın yaptığı senarist ve yönetmenliğini ise Onur Ünlü'nün üstlendiği 'Beş Kardeş' dizisi 16 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D'de başlıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda da Serkan Keskin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Osman Sonant, Fatih Artman, Serdar Orçin, Köksal Engür ve Ayşen Gruda gibi iismler rol alıyor.

Kardeşliğin ve dostlukların önemini anlatan dizinin yeni yanıtımı da 'Sev Kardeşim' şarkısı eşliğinde eşliğinde ekrana geldi. Sosyal medya platformlarında ses getiren tanıtımla izleyiciler geri sayıma başladı. Dizi; anne ve babalarını depremde kaybeden, birbirinden çok farklı karakterle sahip, dededen kalma ahşap bir konakta yaşayan beş kardeşin hikayesini konu alıyor. 

Balıkçı Sait (Serkan Keskin), duygusal gazeteci Nazım (Nadir Sarıbacak), mahallenin imamı Turgut (Tansu Biçer), şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan (Osman Sonant), at yarışı tutkunu havai Aziz (Fatih Artman), taverna sahibi Kudret, mahallenin bekar sakinlerinden Canan (Nihal Yalçın) ve yıllar sonra sürprizleriyle geri dönen gözü pek Fahriye'nin (Melisa Sözen) hikayeleri Pazartesi akşamlarına yepyeni bir soluk getirecek.