Gündem
01 Kas 2011 22:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:57

BERRİN İLE AHMET TWİTTER TACİZİNİ MAHKEMEYE TAŞIYOR!

"Öyle Bir Geçer Zaman ki"nin genç yıldızlarının başı sosyal medyayla dertte..

Reyting rekortmeni "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin "Ahmet"i Tolga Güleç ve "Berrin"i Yıldız Çağrı Atiksoy sıkıntılı günler geçiriyor.

Tolga Güleç, Twitter üzerinden çirkin bir saldırıyla karşı karşıya olduklarını anlattı. Güleç, son 1 haftadır çeşitli sahte hesaplar üzerinden kendisinin ve kız arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoy'un yoğun tacize maruz kaldıklarını dile getiren Güleç, "Son bir haftadır sabah akşam Yıldız Çağrı ve bana ağza alınmayacak küfürler yağıyor. Twitter'dan belirsiz kişiler tarafından hakarete maruz kalıyoruz" dedi.

AYÇA BİNGÖL VE ZEYNEP GÜNAY TAN BİR HAFTA DAYANABİLDİ

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinin başrolündeki Ayça Bingöl ve dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan'ın da Twitter'a girer girmez bu tip tacizlere maruz kaldığını anlatan Tolga Güleç, "Sadece iki gün dayanabildiler. Bir daha girmemek üzere Twitter'a veda ettiler" dedi.

ŞİKAYET EDİYORUZ

Tolga Güleç hem kendisinin hem de Yıldız Çağrı Atiksoy'un birkaç gün içinde savcılığa şikayet dilekçesi vereceklerini söyledi.  Güleç, "Gelen mesajlar genelde siyasi içerikli. Çok ağır küfürler var ve tacizleri savcılığa şikayet etmeye karar verdik" dedi.