Televizyon
09 Eyl 2012 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:07

BENZEMEZ KİMSE SANA FİNAL YAPTI, BİRİNCİ BİLE SONUCU BEĞENMEDİ!

Star'da yayınlanan ve yaz sezonunun iddialı programı olmayı başaran Benzemez Kimse Sana final yaptı.

Bülent Ersoy taklidi ile Ümit Erdim ve Tarkan taklidi ile Uğur Arslan'ın damgasını vurduğu yarışmanın birincisi Ümit Erdim oldu.

BİRİNCİ DE UĞUR ARSLAN DEDİ...

13 haftanın sonunda Benzemez Kimse Sana programının birinciliğini Ümit Erdim kaptı. Son bölümde yaptığı Bülent Ersoy taklidi ile büyük bir başarı sergileyen Erdim, jüriden tam puan alarak 100 bin liralık büyük ödülü aldı. Para ödülü Altı Nokta Körler Derneği’ne gitti.

Ümit Erdim programın totalindeki puanı ile birinci olmasına rağmen bir hakkı da teslim etti ve "Bu yarışmada istikrarını bozmayan tek adam Uğur Arslan’dır. Puanımı ona veriyorum" diyerek asıl birincinin o olması gerektiğini söyledi.

ARKA KAPAĞI ATTI

Final yapan Benzemez Kimse Sana yarışmasının sürpriz ismi FOX’da evlilik programı sunan Uğur Arslan’dı... Mustafa Topaloğlu taklidi ile ağızları açık bırakan Uğur Arslan, bu başarısını Mustafa Keser ile taçlandırdı.

Programın ilk bölümünde Barış Manço taklidi ile mest eden Uğur Arslan son bölümde o taklidi hatırlattı ve "İlk bölümde benim için çok özel bir isim olan Barış Manço ile kapak atmıştı. Son bölümde de Tarkan ile arka kapak atayım dedim" dedi.

TARKAN DANSI İLE DÖKTÜRDÜ

Dediğini de yaptı. Derya Ergün’ün muhteşem makyajı ile Tarkan’a görsel anlamda benzeyen Uğur Arslan, asıl meziyetini ise Tarkan dansı ile sergiledi. Muhafazakar kimliği ile bilinen Arslan, "Bu benim işim" diyerek bu yöndeki göndermelere de yanıt verdi.

"Biiiip" Seyfi Dursunoğlu, Uğur Arslan’a yeteneği nedeniyle övgü yağdırırken, bu meziyetlerini geliştirmek yerine evlilik programı yapmasına çaktı.

CEM KILIÇ’TAN YILMAZ MORGÜL TAKLİDİ

Programın başarılı isimlerinden biri de şüphesiz Cem Kılıç’tı... Aşık Veysel taklidi ile zirveye çıkan Kılıç, son bölümdeki Yılmaz Morgül taklidi ile de alkış aldı.

ASENA’DAN WHITNEY HUSTON ÇIKAR MI?

Ünlü oryantale taklitte dünyanın en özel seslerinden birine sahip olan geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Whitney Huston düştü. Vasat bir sese sahip olan Asena’dan bir Whitney Huston çıkar mı derseniz... Elbette çıkmadı. Ama rezil de olmadı.

BİİİPLİK ANLAR

Seyfi Dursunoğlu programda yine Hande Ataizi ile uğraştı. Ataizi, Dursunoğlu’nun mirasından "Benim babam yok bana bir toprak parçası bırak" diye istekte bulununca "senin ABD’linin yok mu" diye sordu. Hande Ataizi "onunda babası yok" deyince Dursunoğlu fırsatı kaçırmadı:
-"Niye? P..ç mi o?"

Seyfi Dursunoğlu son bölümün şerefine Huysuz Virjin’i de sahneye konuk etti. Başı yanan ise programın sunucusu Murat Başoğlu oldu.

Başoğlu da sahnede Huysuz’a "koca" rolüyle eşlik etti. Ancak Huysuz’u beğendirmek ne mümkün finalde:

-"Bununla yaptığım bir b.k’a benzemedi"
deyip lafını çaktı.

Ardından da ikili arasında yaşanan şu diyalog güldürdü:
Seyfi Dursunoğlu : Hiç böyle karı gördün mü?
Murat Başoğlu : Hiç görmedim
Seyfi Dursunoğlu : "Daha sana neler göstereceğim şaşırır kalırsın. Boncukla donattım"