Gündem
21 Nis 2010 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:14

''BEN ERCAN SAATÇİ DEĞİLİM ETTİĞİM KÜFÜRÜN ARKASINDA DURURUM!..'' HALDUN BOYSAN'DAN ŞOK SÖZLER!.. VİDEO

Boysan'ın küfürleri ilk değil... Fenerbahçe ve Galatasaray'a sürekli küfür ediyor ve bunu kendisi de dile getiriyor.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası yaptığı açıklamalarla gündeme oturan ve Sarı-lacivertli kulüp tarafından ağır şekilde eleştirilen Haldun Boysan, daha öncede Fenerbahçe ve Galatasaray hakkındada küfürler ettiğini söyledi.

Derbi sonrası 1903radyo.com adlı radyo istasyonunda telefonla katıldığı programda karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek ve Fenerbahçeli Emre Belözoğlu başta olmak üzere ağır eleştirilerde bulunan Haldun Boysan, Şubat ayında Haber1903.com`un Denizli Pamukkale Üniversitesi`nde düzenlediği ve konuşmacı olarak katıldığı "Her Daim Beşiktaş" konulu panelde küfürlü konuşmalarıyla ilgili itiraflarda bulunmuş.

 Video için tıklayınız...

Haldun Boysan panelde kendisine yöneltilen bir soru üzerine hiçbir zaman yönetimde görev almayı düşünmediğini belirterek "Çünkü ben taraftarım. Benim konuşmalarım ben yönetimde olsam daima eleştirilecek. Çünkü ben Fenerbahçe’yi sevmiyorum. Benim için en iyi Fenerli ölü Fenerlidir. Ben Ercan Saatçi değilim. Küfür ediyorum heryerdende çekiyorlar söylüyorum. Ben her zaman Fenerbahçe’ye Galatasaray’a küfür ediyorum" şeklinde konuşuyor.

Haldun Boysan konuşması esnasında dinleyicilerle beraber Galatasaray aleyhine tezahüratlarda da bulunuyor.

"GALATASARAYLI OLURDU, KAYPAK ÇÜNKÜ"

Haldun Boysan daha önce Haber1903.com’a vermiş olduğu bir röportajda "Kapalı Çarşı dizisindeki Osman karakteri gerçek hayatta yaşıyor olsaydı hangi takımı tuttardı" şeklinde bir soruya "Galatasaraylı olurdu. Paraya tamah ediyor çünkü. Beşiktaşlının duruşu farklıdır çünkü. Osman karakteri çok kaypak bir karakter. O kesin Galatasaraylı olurdu" diye cevap veriyor.

Bu arada Haldun Boysan 1903radyo.com adlı radyo istasyonunda bugün saat 16-18 arasında yayınlanacak olan ’Film Gibi’ adlı kendi programında hakkında çıkan haberlere cevap verecek.


Habertürk
ETİKETLER
#haldun boysan