Televizyon
06 Tem 2013 14:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

BEN BİLMEM EŞİM BİLİR'DE YARIŞMACIDAN ŞOK İTİRAF!

'Ben Bilmem Eşim Bilir'de bu hafta yarışacak çiftin tanışma ve evlenme hikayesi herkesi şaşırtacak.

Kanal D"nin sunuculuğunu İlker Ayrık"ın yaptığı, ilgiyle izlenen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir'in yayınlanacak yeni bölümde hem eğlenceli hem de heyecanlı anlar yaşanacak.
 
Kanal D’nin ilgi ile izlenen sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir’in 06 Temmuz'da yayınlanacak bölümünde yarışmacı çiftin tanışma ve evlenme hikayesi herkesi şaşırtacak.
 
Eşiyle 18 yaşında tanışan yarışmacı bilerek ayrıldığını ve 5 yıl sonra evlenmek için geri döndüğünü söylemesi herkesi güldürecek.
 
Yarışmada rkekler halter kaldırmak için çaba gösterirken, hanımlar pinpon tüfeği ile bardakları düşürmeye çalışacaklar.

Bu bölümde; Elçin -Özkan Kaplan, Reyhan-Elvin Muradzade, Sibel- Cem Kömekçi ve Gamze-Ali Rıza Azimi çiftleri yarışacak. İlk oyunda erkekler 20 kilo ağırlığı eşlerinin tahmin ettiği sayı kadar indirip kaldırmak için  mücadele ederken zorlu anlar yaşayacaklar.

İkinci oyunda ise hanımlar 120 saniye içinde paintbol tüfekleri ile atış yapıp karşılarında duran bardakları düşürmeye çalışacaklar. Paintbol oyunundan sonra çiftler beraber topuklu ayakkabı oyununu oynayacaklar.

Hanımlar ve beylerin beraber oynayacakları bu oyunda izleyenler hem şaşıracak hem eğlenecek. En düşük puanı alan çiftler arasında ise nefes nefese oyunu oynanarak fanus içinde nefesler tutulacak. Ardından “yapıştır” oyunuyla büyük final oyunu için büyük mücadele gösterecekler.

Finale kalan iki çift ise oynanacakları “penaltı” oyununda rakiplerine üstünlük sağlayıp, otomobilin sahibi olabilmek için mücadele edecekler.