Medya
20 Haz 2011 10:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

BEKİR COŞKUN'A ÇAKAYIM DERKEN CHP'YE FENA ÇAKTI! BUGÜN YAZARI ALİ ATIF BİR'DEN OLAY YAZI!

Bugün yazarı Ali Atıf Bir, AKP seçmenine " ahmak" diyen Bekir Coşkun'a çakayım derken, CHP seçmenine fena çaktı.

İşte Ali Atıf Bir’in hedefi şaşıran bugünkü köşe yazısı...

Ahmak kim!
Bekir Coşkun dünkü yazısında...
Bekir Coşkun dünkü yazısında önce "Kütahya’da yeraltı sularına karışan siyanür" olayından yola çıkarak, kendince olaya adı karışan şirketin tarafını tutan AK Parti’yi suçlamış ve o köyde  %64 oranında AK Parti’ye oy veren köylüye ahmak demiş!

Hatta dolaylı olarak da AK Parti’ye oy veren herkese ahmak demeye getirmiş! 

Önce şu siyanür olayına gelelim. Bekir Coşkun’un bir köşe yazarı olarak elinde resmi makamların elinde olmayan bir kanıt var mı da doğrudan iktidarı ve söz konusu şirketi suçluyor?

Resmi makamların "delil kararttığını" düşünüyorsa bunlar hangi deliller yazsa da öğrensek!

Eğer Coşkun’un elinde bir kanıt varsa bu kanıtı gazetesinin yazı işlerine vermesi ve gazetesinin de bu kanıtı kapaktan girmesi gerekmez mi? Böylece ilgili Cumhuriyet savcısı da suçlular hakkında görevi kötüye kullanmaktan dava açar, köylü de gerçekleri öğrenir...

Olması gereken bu değil mi?

Ama biliyoruz ki Bekir Coşkun’un elinde böyle bir kanıt yok. Oturduğu yerden, göbeğini kaşıya kaşıya yazdığı yazıdan AK Parti’ye oy verenlerin ahmak olduğunu söylemeye uğraşıyor.

Aslında su da bahane, şarkı da bahane, siyanür de!

Olay AK Parti’ye oy verene ahmak demek ve rahatlamak.

Biraz da "Aynı sudan içmişiz" esprisiyle zeka gösterisi yapmak.

Bekir Coşkun gibi yazarlara önerim, eğer göstermek istiyorlarsa bu zekalarını; karısını aldattığı ortaya çıkan, aldatma ilişkisinde siyasi tavizler verdiği anlaşılan, bu hatasıyla genel başkanlıktan ayrılmak zorunda kalan, sonra her şey unutuldu sanıp utanmadan Antalya’dan milletvekili adayı yapılan Deniz Baykal hakkında kullansalar ya!  

Türkiye’nin  %26’sı, Antalya’nın %33’ü böyle bir olay varken ve de Baykal özür dilememişken kalktı CHP’ye oy vermedi mi?

Hâlâ da bu Baykal, CHP üzerinde etkili olmaya çalışmıyor mu?

Ve de bazıları hâlâ bu olayı görmezden gelip, CHP’nin başarısızlığına kafayı takacağı yerde, bahane üretip AK Parti seçmenine  "ahmak" demeye çalışıyorsa sizce AK Parti %50 oyu hangi ahmaklar sayesinde almıştır? 

Çekirgelik

"Dalkavuklara inanan insanlar onlardan daha alçaktırlar." (Burney)