Televizyon
22 Ara 2012 11:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:32

BEHZAT Ç'DEN TATLISES SUİKASTİNE GÖNDERME!

Behzat Ç.'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde İbrahim Tatlıses'e yapılan suikasta gönderme yapıldı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’le husumeti bulunan Abdullah Uçmak, Tatlıses’e yönelik silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edilmişti. Tatlıses suikastını düzenlediği öne sürülen Abdullah Uçmak için savcılık 53 yıl ceza istedi.

İbrahim Tatlıses’le ilgili suikast davası devam ederken, Star Tv ekranlarında yayınlanana Behzat Ç dizisinde, bu suikasta yönelik göndermede bulunuldu. Bir cinayeti çözmeye çalışan Hayalet, cinayetin failini bulmak için harekete geçti. Hayalet’in şüpheli ile yaptığı görüşmedeki diyaloglar ise Tatlıses suikastını akıllara getirdi.

Adanalı APO’ OLARAK BİLİNİYOR

Adana’nın Kadirli ilçesinden olan ve “Adanalı Apo” olarak bilinen Abdullah Uçmak, buradaki yerel mafya gruplarıyla husumetinden dolayı Adana’dan ayrılarak İstanbul’a geldi.
Dönemin ünlü organizatörü ve aynı zamanda hemşehrisi olan Hasan Bora’nın yanına gidip gelmeye başladı. Aynı zamanda Tatlıses’in ortağı Hasan Bora ile Tatlıses’in arası 1998’de açılınca, Tatlıses’in ofisi Bora ve adamları tarafından basıldı. Uçmak, Bora’dan yana tavır aldı.
Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı ve adamları da Bora’nın ofisini basarak etrafa ateş etti. Baskın sırasında hemşehrisi olan Hasan Bora’yı ziyarete gelen Abdullah Uçmak ve bir adamı yaralandı.Bu olaydan sonra Tatlıses ile arasında husumet başlayan Uçmak, Tatlıses’i tehdit ederek “kan parası” istedi. Tatlıses’in bu talebi reddetmesi üzerine tehditleri devam etti.