Politika
09 Mayıs 2023 14:32 Son Güncelleme: 09 Mayıs 2023 14:38

Batman mitinginde yanında sürpriz bir isim olacak! Sahneye birlikte çıkacaklar!

Yakın zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelen ve aktif siyasete dönmeyi düşünmediğini belirten eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'le ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Şimşek'in, Batman mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte sahneye çıkacağı öne sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son zamanlarda eski Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek ile bir araya gelmesi siyaset kulislerini heyecanlandırmıştı. Çeşitli iddiaların ardından konuşan Şimşek, aktif siyasete dönmeyi düşünmediğini belirterek, "Kendi alanıma giren her konuda istenen katkıları vermeye her zaman hazırım." demişti.

 

"BİRLİKTE SAHNEYE ÇIKACAKLAR"
Cumhur İttifakı'nın seçim sonrasına ilişkin ekonomi kadrosunda olma beklenen Şimşek'le ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Gazeteci Hasan Öztürk, konuk olduğu programda Şimşek'in, Erdoğan'ın Batman mitinginde yanında yer alacağını belirtti. Öztürk, "Batman mitinginde Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı'yla beraber sahneye çıkacak. Cumhurbaşkanı kendisiyle iki kez görüştü ve Mehmet Şimşek 'Seçim sonrası' dedi. Bunun ben seçimden sonraki ekonomi politikaları açısından önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.