Spor
03 Eki 2023 08:37 Son Güncelleme: 03 Eki 2023 08:39

Basın toplantısında Zaha'yı sinirlendiren soru!

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Wilfried Zaha, Manchester United maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, kendisine yöneltilen soruya "Yüzüme baktığınız zaman herhangi bir rahatsızlık hissediyor gibi görünüyor muyum?" yanıtını verdi.

Zaha ve teknik direktör Okan Buruk, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki Manchester United maçı öncesinde basın toplantısında soruları yanıtladılar.

Zaha şunları söyledi; "Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Manchester United için daha önce oynadım. 10 yıl sonra bugün 30 yaşındayım. Galatasaray'a geldim. Hocamızın da yardımıyla çok deneyimli bir takım haline geldik. Bizim de onların canını yakacak kalitede oyuncular var. Hep birlikte bu maça hazırız."

"Manchester United’da olanlar seni rahatsız ediyor mu?" sorusuna Zaha'nın cevabı şu şekilde oldu: "Yüzüme baktığınız zaman herhangi bir rahatsızlık hissediyor gibi görünüyor muyum? Nereye varmak istiyorsam orası için mücadele ettim ve bugün buradayım."

"Daha önce Galatasaray maçlarını izlediniz mi?"
"Old Trafford'da birçok maç yaptın. Takım arkadaşlarına bununla ilgili bir ipucu verdin mi?" sorusuna ise, "Hayır. Açıkçası vermedim. Siz daha önce Galatasaray maçlarını izlediniz mi bilmiyorum ama duyabileceğiniz en yüksek gürültü oradadır. Ben arkadaşlarımla United hakkında değil, bizim yapacaklarımızla ilgili konuşuyorum" dedi.