Gündem
17 Oca 2013 12:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:38

BASIN KONSEYİ DE BİRAND'I ÖLDÜRDÜ!

Mehmet A. Birand'ın öldüğü yönündeki haberler sosyal medyadan başlayarak hızla yayıldı.Basın Konseyi de Birand'ı öldürdü

Basın Konseyi Birand'ı Öldürdü Basın Konseyi, Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiğini internet sitesinden duyurdu. Basın Konseyi, Gazeteci Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiğini internet sitesinden duyurdu. Duyuruyu yazılı açıklama olarak medya kuruluşlarına geçen Basın Konseyi, "Üyelerimizden Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türk Basını büyük bir habercisini kaybetmiştir. Yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve tüm medya camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

SABAH SAATLERİNDE SOSYAL MEDYA BİR ANDA KARIŞTI
Bugünm sabah saatlerinde ortaya atılan Birand öldü iddiaları sosyal medyada anında tavan yaptı. Tüm haber sitelerinde de yer verilen bu iddia, bir süre sonra yapılan açıklamalar doğrultusunda geçerliliğini kaybetti gibi duruyor. İddiaya göre haberin amirali Mehmet Ali Birand'ın beyin ölümünün gerçekleşmişti. Ancak sonrasında Kanal D'den yapılan açıklamaya göre Birand hala hayatta ve şuan yoğun bakımda. Ayrıca konu hakkında açıklama yapan hastane kaynakları, Birand'ın yoğun bakım tedavisinin devam ettiğini bildirdi. Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand da babasının Twitter hesabından iddialar hakkında bir açıklama yaptı. İşte o açıklama: "Ben Umur Birand, babam halen yoğun bakımda. İyileşmesi için dua ediyoruz. Gösterdiğiniz sıcak ilgi için çok teşekkürler."