Gündem
19 Haz 2010 19:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:23

BASIN KARTI SAHİPLERİNE UCUZ İNTERNET DÖNEMİ BAŞLADI

Basın mensuplarına indirimli ADSL ve görüntülü telefon kampanyası tanıtıldı

BYEGM Basın Şubesi Müdürü Bahattin Akyön, "Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün basın mensupları için TTNET ve Türk Telekom’la birlikte hazırladıkları kampanya süreci başladı" dedi.

Akyön, BYEGM’in web sayfasında basın mensupları için basın kartı bölümü oluşturduklarını ve yaptıkları çalışmaların bu sayfadan takip edebileceğini söyledi.

Yerel medya mensuplarının çalışmalarına destek olmak amacıyla ulaşım, iletişim ve konaklama alanlarında kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Akyön, şunları söyledi:

"Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün basın mensupları için TTNET ve Türk Telekom’la birlikte hazırladığı kampanya süreci başladı. Basın paketinden yararlanmak isteyen basın mensupları bugün itibariyle Türk Telekom Ofislerine başvurabilir. Kampanyadan Basın-Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü Basın Kartı Komisyonu tarafından verilen basın kartı taşıyan basın mensupları yararlanabilecektir. Basın mensuplarından, basın kartı fotokopisi, kimlik fotokopisi ve taahhütname alınacaktır. ADSL ile ilgili diğer evraklar TT Ofis’lerinde doldurulacaktır. 24 aylık taahhütname verilmesi durumunda basın mensupları kampanyadan faydalanacak."