Gündem
26 Mayıs 2011 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

BAŞIMA BİRŞEY GELİRSE SORUMLUSU İSMAİL KÜÇÜKKAYA'DIR! AKŞAM'IN MANŞETİNE EMRE USLU'DAN SERT TEPKİ!

Akşam Gazetesi'nin "PKK'nın 5 kişilik suikast listesine neden hedef oldular" dediği isimlerden Taraf yazarı Emre Uslu, habere ateş püskürdü...

Dün PKK’nın 5 kişilik suikast listesi haberini manşete taşıyan; bugün ise "Peki bu isimler neden hedef oldu" şeklinde bir haber yapan Akşam’ı, listedeki isimlerden Taraf yazarı Emre Uslu topa tuttu.

Açık hedef haline getirildiklerini söyleyen Emre Uslu haberin yalanlardan oluştuğunu ve başına bir şey gelirse "bundan artık PKK değil İsmail Küçükkaya sorumludur" dedi.

"AKŞAM GAZETESİ’NİN HABERİ YALANLARLA DOLU!"

Emre Uslu kendisinin ve haberde ismi geçen Önder Aytaç, Batman Emniyet Müdür Yardımcısı ve Projeler Genel Koordinatörü Dr. Samih Teymur, Emniyet Amiri Fatih Balcı’nın KCK ile uzaktan yakından alakaları olmadığını söyledi.

BİR TEK ÖRNEK GÖSTERSİNLER İNTİHAR EDERİM!

KCK operasyonlarıyla ilgili konuştuğunu ama yapılan operasyonların zamanlamasını eleştirdiğini söyleyen Uslu, "İsmail Küçükkaya istihbaratçı ile terörcü arasındaki farkı bilmiyor mu?" diyerek yapılana anlam veremediğini ifade etti. "Bana KCK’ya yapılan darbede kalemiyle rol oynadı demişler. Bir tek örnek göstersin intihar ederim" diyen Uslu "Adamların ifadesi şu: Uzmanlar, bu isimlerin hedef seçilmesinde PKK’nın eylemsizlik sürecinde sigorta gibi gördüğü KCK’yı deşifre edip kilit isimlerin cezaevine girmelerine neden olmalarına bağlıyor." Ne alakası var. KCK’nın anayasası var. Ne deşifresi? İsteyen sitesinden bulur. Bu adamları cezaevine göndermişiz. "KCK bir illegal örgüttür" dedim bunu Öcalan söylüyor. "Bu operasyon iyi olmamıştır dedim" bu operasyonu bizzat eleştirdim." dedi.

BU İSİMLERİN İSTİHBARATLA HİÇ BİR ALAKASI YOK!

Açıktan hedef haline getirildiklerini vurgulayan Emre Uslu sözlerine şöyle devam etti: "Haberde istihbarat kökenliler yazıyor. Yalan! Bu 4 ismin istihbaratla hiç alakası yoktur. ABD’de eğitim almış 50 tane emniyetçi var. Ben darbede kalemimle rol oynamışım. Hangi rolmuş? Bir tane örnek göstersinler intihar edeyim. KCK nın yapılanmasını deşifre ettiğim bir tane örnek göstersinler. Ne deşifresi sitelerinde yazanı yazdım. Açıktan hedef gösteriyorlar.