Gündem
12 Kas 2012 14:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:22

BAŞIM ÖNE EĞİK ÇÜNKÜ...BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN SÖZCÜ'YE SERT YANIT!

Başbakan Erdoğan, Rize'de kendi adını taşıyan üniversitede kendisine verilen fahri doktora ünvanını alırken bir konuşma yaptı

Konuşmasına Siirt'te şehit düşen askerleri yad ederek başlayan Erdoğan, Sözcü gazetesinin manşetine sert tepki gösterdi.
 
İşte Erdoğan'ın açıklamasından o bölüm....
 
Siirt Pervari'de şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bu güne kadar fedakarca vatanına hizmet eden şehitlerimizi rahmet yadediyorum. Başımızın öne eğik olmasını baş köşelere çekenlere sesleniyorum. Bu o andaki hüznümüz sebebiyledir. Ama sizler bunu ayırt edemeyecek kadar farklı bir atmosferin içerisindeyiz. Bizim milletimiz kimin başı öne eğikse onun ne anlatmak istediğini biliyoruz. Biz başımızın nerede dik duracağını göstermiş bir partiyiz. Biz biliyoruz ki şehadet makamı makamların en yücesidir. Oraya her kişiinin ulaşması da mümkün değildir oraya ancak er kişiler ulaşır.

Bu hain örgüte karşı yılmadan usanmadan mücadele veriyoruz vermeye devam edeceğiz. Bu çok boyutlu mücadele sürecinde bu tür kazalar da yaşanabiliyor. Bu mücadelenin doğasından kaynaklı acılar yaşanabiliyor. Yaşananlardan ders çıkararak önlemler alarak tecbirleri en üst düzeyde gözeterek bu mücadeleyi kararlılıkla sürdürmek zorundayız. Adli ve idari soruşturma başlatıldı.