Gündem
08 Mar 2024 22:27 Son Güncelleme: 08 Mar 2024 22:54

Başhekim yardımcısı, eski eşi tarafından öldürüldü! Kadınlar Günü'nde kadın cinayeti

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Adana'da korkunç bir kadın cinayeti yaşandı. Acil tıp uzmanı doktor Feray Balkan ziyaret için gittiği annesinin evinde, eski eşi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Balkan'ın Gaziantep'in Nizip ilçesinde bir hastanede başhekim yardımcılığı yaptığı, olayın ardından gözaltına alınan cinayet şüphelisi Seçkin E. ise astsubay olduğu öğrenildi.

Olay, saat 18.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Gaziantep'in Nizip ilçesinde acil tıp uzmanı ve başhekim yardımcılığı yapan Feray Balkan, ziyaret için Adana'daki annesinin evine geldi.

Balkan, yaklaşık 1 yıl önce boşandığı astsubay Seçkin E. ile annesinin evinin bulunduğu apartmanın girişinde karşılaştı ve tartışma başladı.

Tartışma sırasında belindeki tabancayı çıkaran Seçkin E., eski eşi Balkan'a ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Balkan kanlar içinde yığılırken, Seçkin E. ise olay yerinden ayrıldı.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarda bulunması üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde talihsiz kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Balkan'ın cansız, bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Şüpheli Seçkin E. ise Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce olay yerinin yakınında, cinayette kullandığı değerlendirilen tabancayla birlikte yakalandı.

Feray Balkan'ın Nizip Devlet Hastanesinde başhekim yardımcısı olarak görev yaptığı öğrenildi.

Öte yandan, Feray Balkan ve Seçkin E'nin iki çocuklarının olduğu ve yaklaşık bir yıl önce boşandıkları belirtildi. Gözaltına alınan Seçkin E.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor.