Gündem
26 Oca 2011 08:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:59

BAŞBAKAN GAZETECİYİ CANLI YAYINDA BÖYLE FIRÇALADI!

"Berbat yönetilen, rezil, terbiyesiz, seviyesiz ve iğrenç bir program izliyorum. Televizyonu geneleve çevirdiniz"

Italya'daki özel televizyon kanalların dan La7'de yayımlanan "L'Infedele" adlı program, Başbakan Silvio Berlusconi ile gazeteci Gad Lerner arasında söz dalaşma sahne oldu.

Hakkında Milano Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan fuhuş soruşturmasının ele alındığı programa telefonla canlı olarak bağlanan Berlusconi, "Berbat yönetilen, rezil, terbiyesiz, seviyesiz ve iğrenç bir program izliyorum. Televizyonu geneleve çevirdiniz" ifade sini kullandı. Stüdyo konukları eşliğinde canlı olarak yayımlanan programın yöneticisi Lerner, başbakanın bu eleştirisine, "Yeterince hakaret ettiniz. Hakaret edeceğinize yargıya gidip ifade verin" sözleriyle cevap verdi.

Sesleri yükseldi

Programın kapanışına yakın yapılan telefon bağlantısı, Berlusconi ve Lerner arasında ses tonlarının giderek yükselmesini de beraberinde getirdi. Lerner, "Üslubunuzu yumuşatın" dedi.

Piskopos Silvio'yu kınadı

İtalya Katolik Kilisesi Başpiskoposu Angela Bagnasco Başbakan Berlusconi'ye seks skandallarıyla ilgili olar, sert çıktı. Bagn co başbakanı ka güvenirliği zarar vermekle suçlayar "gelişmeleri kıdığını" açıkladı.