Gündem
16 Oca 2011 17:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN OKTAY EKŞİ VE NEBİL İLSEVEN ÖFKESİ!

Başbakan Erdoğan, Oktay Ekşi'ye rozet takan, Nebil İlseven'i de il başkanı yapan CHP'yi halka şikayet etti..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milletin desteğiyle, tercihiyle, hayır duasıyla gelenin, bedelini millete ödeyeceğini, ama komployla, üfürmeyle, medyanın şişirdiği yelkenle gelenin de bedeli gidip, oralara ödeyeceğini belirterek, ’’Aramızdaki fark bu. Şimdi, ufaktan ufaktan o bedel ödeniyor’’ dedi.

Ragıp Nebil İlseven’in CHP İstanbul İl Başkanlığına atanmasını da değerlendiren Erdoğan, ’’İl başkanlığına getirdikleri şahıs, 2001-2004 yılları arasında TMSF’de görev almış. TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu, bu şahısla ilgili yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle yargılanması için rapor hazırlamış. Raporun altında kimin imzası var biliyor musunuz? O dönem CHP Milletvekili olan, TBMM Yolsuzlukları Araştırma Komisyonu üyesi olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun’’ dedi.

’’Dün ’yolsuzluk yaptı, yargılansın’ diyorsun, bugün partisinin en önemli ili olan İstanbul’un il başkanlığına aynı kişiyi getiriyorsun ve Türkiye’nin medyadaki en önemli grubunun CEO’sunu oraya koyuyorsun. Kim candaş medya, yandaş medya, bunlarla pazarlıkta ortada’’ diye konuşan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Anamuhalefet partisinin kurultayında, bazı gazetecilerin ayakkabılarını çıkararak, masaların üzerine çıkıp gözyaşları içinde alkış tuttuklarını ifade eden Erdoğan, ’’Bu gazeteciler, alkışla kalmadılar, sonra da tıpkı genel başkanları gibi iftirayla, hakaretle, hatta sokak ağzı küfürlerle, partizanlıklarını gösterdiler. İşte geçen hafta da ödüllerini aldılar. Bu ülkenin Başbakan’ına, bakanlarına, hükümetine, en ağır hakaretleri eden, bunu da köşesinde yazacak kadar ileri giden, aynı zamanda Basın Konseyinin de başında olan şahıs, anamuhalefet partisinden rozetini aldı. Bu nasıl Basın Konseyinin başkanı. Kimmiş candaş medya, kimmiş yandaş medya, hepsi ortaya çıkıyor. Dökülmeye başladılar lime lime. Hayırlı olsun... Bunların hepsi bizim hareketimiz için güzel gelişmeler.’’