Gündem
29 Haz 2010 11:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:25

BARIŞ SELÇUK GAZETECİLİK YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Bu yıl 11'incisi düzenlenen ''Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması'' için başvurular başladı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gazeteci Barış Selçuk'un anısına bu yıl 11'incisi düzenlenen ''Barış Selçuk Gazetecilik Yarışması'' için başvurular 23 Ağustosta sona erecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, göreve giderken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren gazeteci Barış Selçuk'un anısını yaşatmak ve genç gazetecileri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Barış Selçuk Gazetecilik Ödülü, ''Ulusal Gazete Haberi'', ''İzmir Kent Haberi'', ''Gazete Haber Fotoğrafı'' ve ''İzmir Kent TV Haberi'' dallarında verilecek.

Katılımcılar, 5 Ağustos 2009 ile 4 Ağustos 2010 tarihleri arasında gazetelerde yayımlanmış haber, haber fotoğrafı ve televizyonlarda yayınlanmış haber ve görüntüleriyle yarışmaya başvurabilecek.

Her dalda birincilik ve özendirme ödülü verilecek yarışmada, ödül tutarı 4 dal için de 5 biner lira olarak belirlendi.

Selçuk ile aynı kazada yaşamını yitiren gazeteci Hande Mumcu adına da her dalda 2 bin 500 lira tutarında özendirme ödülü verilecek.

En fazla iki dalda, birer eserle başvuru yapılabilecek yarışmanın katılımcıları, başvuruya konu olan haber veya fotoğrafın yayınlandığı gazetenin aslıyla 12 kopyasını, 23 Ağustos 2010 tarihi saat 17.30'a kadar ''İzmir Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Kat 2 Konak – İzmir'' adresine, iadeli taahhütlü postayla ya da şahsen iletebilecek.
ETİKETLER
#barış selçuk