Televizyon
16 Şub 2013 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

BARBIE BEBEK VALARIA BEYAZ'I ŞAŞKINA ÇEVİRDİ!

Barbie bebeğe benzemesiyle internette fenomen haline gelen Valeria Lukyanova, Beyaz'ı soğuk duruşuyla şaşırttı.

Sanal alemde bir fenomen haline gelen ve ’oyuncak Bebek’ gibi görünen Valeria Lukyanova Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Show’a konuk oldu.

Beyaz, iri mavi gözleri ile gerçek Barbie Bebek gibi görünen ve dünya üzerinde çok sayıda hayranı olan Lukyanova ile eğlenceli bir sohbet geçirdi.

Ukraynalı Valeria Lukyanova, Beyaz Show’a beyaz mini bir elbise ile katıldı. Gerçek Barbie olarak anılan 21 yaşındaki Valeria’nın sessiz ve sakin olması ve hiç gülmemesi Beyaz’ın ve konukların dikkatini çekti. Beyaz Valeria’ya "içinden gülüyor bakmayın siz böyle olduğuna" soğuk olmasıyla ilgili çeşitli espriler yaptı..

KAMERAMAN İSTEDİĞİNİ ALAMADI
Beyaz, esprilerine gülmeyen Valeria Lukyanova ’ya şirinlik üstüne şirinlik yaparken, kameranda frikik almak için büyük bir çaba harcadı. Valeria Lukyanova, süper minisi ile Beyaz Show ’un kameramanlarının göz hapsindeydi. Valeria ’nın frikik vermesi için sık sık zoom yapan kameraman istediğini bir türlü alamadı.

PUSUYA YATTI
Valeria ’nın konuştuklarından çok süper minisi sosyal medyada olay oldu. Kameramanlar Valeria Lukyanova ’dan frikik almak için büyük bir çaba sarf ederken, sık sık yakın çekin alırken; deyim yerindeyse "Pusuya yattı"..

Valeria’nın konuşmamasına şaşıran Beyaz Valeria’yı gönderirken de konuklarına takılmayı ihmal etmedi. Beyaz "Zaten konuşmuyor reklama giricem diye gönderdim" diyerek stüdyodakileri güldürdü.