Magazin
24 Şub 2013 16:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

BARBAROS ŞANSAL: MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAY OLACAĞIM!

Önümüzdeki seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini kaydeden Şansal; kendisini, hayatını ve bilinmeyenlerini anlattı..

Kendisini 'Terzi yamağı' olarak tanımlayan ünlü modacı Barbaros Şansal, önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olmaya hazırlanıyor. İstanbul 2. bölgeden bağımsız milletvekili adayı olmak isteyen Şansal, ' Neden Atatürk'ün çocukları çiçekli pantolonlarıyla Meclis'e girmesinler ki' diye soruyor.

ZENGİN VE ALDATILMIŞ KADINLARA KALİTE VE GÜVEN SATIYORUM
Yeni Asır Gazetesi'nden Sırma Güven'e konuşan Şansal, ' Ben hayatımı elli yaşın üstünde, vücudu deforme olmuş, zengin ve kocası tarafından aldatılan kadınlara servis, kalite ve güvence satarak kazanıyorum' ifadeleriyle tanımladığı işine 9 yaşında düğme dikerek başladığını söyledi.

2. BÖLGEDEN BAĞIMSIZ ADAY OLACAĞIM
Üniversiteye gelen öğrencilerin gittikçe apolitikleştiğini ileri süren Şansal, üniversitede verdiği dersleri de bırakacağını söylüyor. 'Siyasete girmeyi hiç düşündünüz mü?' sorusuna işe şöyle cevap veridi; "Artık çoğunluktan çok çoğulculuğa yönelik demokrasileri tartışmamız gerek. Ben önümüzdeki genel seçimlerde 2. bölgeden bağımsız adaylığımı koymayı düşünüyorum. Neden Atatürk'ün çocukları çiçekli pantolonlarıyla Meclis'e girmesinler ki? Biraz aykırılığa ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum."

İZMİRLİ VE İSTANBULLU KADINLARIN SAVAŞI
Barbaros Şansal'ın İzmir'le ilgili sözleri de oldukça dikkat çekiciydi: " İzmir'i çok severim. İzmir'de çok dostum ve çok müşterim var. Bir kadın İzmir'e hangi kentten gelirse gelsin kabul görür ve benimsenir ama bir tek İstanbulluysa nefret edilir. İstanbullu kadınların İzmirli kadınlara, İzmirlilerin de İstanbullu kadınlara hep bir garezi vardır. Sebebi ise bence birinin güzelliği diğerinin de özelliği diyeyim."