Medya
29 Tem 2010 10:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:30

BALÇİÇEK'TEN ÖZÜR DİLİYORUM, ONDAN BİLE KÖTÜSÜ VARMIŞ!

Oray Eğin'in hedefinde hangi Akşam gazetesi yazarı var?

Akşam yazarı Oray Eğin bugünkü yazısında isim vermeden aynı gazetenin yazarı Başak Sayan’ı hedef aldı.Başak Sayan’a Akşam Gazetesi’nde yazmaya başlamasının ardından twitter’da "Yeteneksizsin, kabul et,bu da bir erdemdir" yazan ve daha sonra Sayan’ın erotik pozlarının yeraldığı linki twitter’a koyarak "Başak Sayan’ı tanıyın" diyen Oray Eğin bugün de Sayan’ı geçtiğimiz hafta sonu "Tatil Planlarım" başlıklı yazısından alıntıladığı sözlerle vurdu. 

Balçiçek’ten özür

Ben zannederdim ki Türk basınında yazı yazan insanlar arasında bilgi eksikliği için en alt seviye Balçiçek Pamir’dir. Neredeyse doğanın kanunu bir insanın Balçiçek’ten daha bilgisiz olmasına engeldir.
Ben de yer yer bu tezi doğrulamak için bol hatalı bu gazeteciden örnekleri sunmaya bayılırım. Sanırım bunlar da onun epey canını sıkar...
Ancak geçenlerde anladım ki kendisine epey haksızlık etmişim. Meğerse en bilgisiz o değilmiş; yaşanan her gün insana bir şey daha katıyormuş ve ondan bile daha kötüsü varmış...

Baktım ki birisi geçenlerde yeni aldığı fotoğraf makinesinden bahsediyor ve ’Makinenin hakkını vermek için Andy Warhol gibi siyah-beyaz resimler çekeceğim’ diye yazıyor.
Hakikaten Balçiçek’ten özür diliyorum... Ondan bile kötüsü varmış.