Gündem
29 Haz 2013 14:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

BALAYINDA GEZİ PARKI EYLEMİNDEYDİK!

Mirgün Cabas'la sürpriz bir şekilde evlenen Tuba Ünsal "Balayında Gezi Parkı eylemindeydik" dedi...

1 ay önce sevgilisi Mirgün Cabas'la sürpriz bir şekilde evlenen Tuba Ünsal, Instyle'ın Temmuz sayısına ilginç açıklamalar yaptı. Gezi Parkı protestoları destek veren ünlü oyuncu Ünsal, "Ben hükümetin istifa etmesini istemiyorum" diyor.

"EVLENDİĞİMİZ YER BERLİN OLSUN İSTEDİM"

'Evlilik Mirgün'le bir süredir planladığımız bir şeydi' diyen, Ünsal, "Başvuru aşamasında kimsenin fark etmemesine ve gazetelere haber olmamasına da biz şaşırdık. Ben çok büyük bir organizasyon istemiyordum. Yurtdışında evlenme fikri sıcak geldi. Berlin hiç gitmediğim, sadece evliliğimle hatırlayacağım bir şehir olsun istedim. Mirgün bir takım alternatifler sunduğunda Berlin olsun istedim. En sakin şekilde evlendik. İyi ki de öyle olmuş, ortam çok güzeldi. Ama zamanlama pek iyi olamadı." diye konuştu.

"EVLENDİĞİMİZ GÜN ÜLKE KARIŞTI"

Biz Berlin'e indiğimizde Gezi Parkı'ndaki olaylar yeni başlamıştı. Moraller çok kötüydü. Nikahta 10 dakika o anı yaşadık ama sonrasında Berlin'deki yürüyüşe katıldık.  Evlilik teklifini, 1 Mayıs'ta aldım. Evimize dönerken biber gazlarıyla karşılaştık. Evlendiğimiz gün ülke karışmıştı. Balayında da Gezi Parkı'ndaydık ama Berlin'de 5.000 kişiyle yürüş yapmak harikaydı. Hayatımda yaşayabileceğim en güzel düğündü.

"HÜKÜMETİN İSTİFA ETMESİNİ İSTEMİYORUM"

Biz çoğumuz politik gençler değiliz. Hala da politika ile alakamız yok. Bu insanlığa, özgürlüğe uzanan bir el olduğu için insanların sesi bu kadar çok çıktı. İnsanların sesinin ilk kez bu kadar gür çıkmış olması iyi bir şey. Benim ilk defa bir takım şeyleri değiştirebileceğimizle ilgili ümidim var. Ben hükümetin istifa etmesini istemiyorum ki, sadece bizim gibi insanların sesi duyulsun, bize de bir alan verilsin istiyorum.