Medya
19 Haz 2013 12:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

AYŞE ÖZYILMAZEL'DEN GEZİ YAZISI! ORTADAN KÜT DİYE...

Sabah gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel Gezi Parkı olaylarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Türkiye'nin yaklaşık 1 aydır tek gündemi Gezi Parkı olayları ve sonrasında yaşananlar. Sabah gazetesi yazarı Ayşe Özyılmazel, bugünkü köşe yazısında magazin dünyasında artık haberlerin olmadığı olsa da tadının olmadığını kaleme aldı. Mahallesinde arkadaşlarının huzurunun kalmadığının altını çizen Özyılmazel demokrasinin kırbaçlandığını söyledi.

İşte o yazının bir kısmı;

Kimsenin umru değil, kimsenin gündemi değil, içki sofralarına bile meze değil.
Çünkü gerçek hayal ürününü dövdü. Çünkü gerçek o kadar gerçek ki eğlenceyi öldürdü. Çünkü gözler magazin görmek, kulaklar eller havaya şarkılar dinlemek, canlar konserlere koşmak, barlarda coşmak istemiyor.
Çünkü gerçek çok ağır ve net şimdi.
Çünkü öyle bir uyanıldı ki uykuya dönmek güç şimdi.
Ne yediğinin tadı var, ne içtiğinin, ne yaz akşamlarının hoş sohbetleri kaldı, ne güneşin neşesi, ne denizin huzuru, ne tatilin keyfi.
Dostlar acı çekiyor şimdi, herkes acı çekiyor. Ortadan küt! diye bölündük şimdi. Akıl almaz olaylar oluyor, mahallemizde uyku yok, rüyalar kesildi. Haklı isyanlar anlaşılmak istenmiyor. Sözler mühürleniyor, tehditler havada uçuyor, demokrasi kırbaçlanıyor, masumiyet tutunacak dal arıyor. Kafalar deli sorularla, vicdanlar küllerle, gelecek endişeyle dolu. Dedim ya; gerçek o kadar gerçek ki başka şeye sıra gelmiyor.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...