Magazin
09 Şub 2017 15:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:28

Ayşe Ersayın son yolculuğuna uğurlandı

Dün sabah yakın dostu Ajda Pekkan'ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın bugün son yolculuğuna uğurlandı

Erenköy Galippaşa Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Ayşe Ersayın'ın yakınları, sanat camiasından dostları ve sevenleri katıldı.

Ayşe Ersayın'ın yeğeni Ali Sabri Söğüt, burada yaptığı açıklamada, en büyük dayanağını kaybettiğini ve çok üzüntülü olduğunu belirterek, Ayşe Ersayın'ın insanlar üzerinde emeği olan büyük bir yönetmen olduğunu söyledi.

CANIMDI CİĞERİMDİ!
Ajda Pekkan yakın dostu  Ayşe Ersayın'ı son yolculuğuna uğurlamak için cenazeye geldi.  Güçlükle konuşan Pekkan "  Çok yakın arkadaşımdı. O hepimizin Ayşe'siydi. Benim canımdı, ciğerimdi. Bir gece evvel görüşmüştük. Beraber film izlemiştik. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

AYŞE ERSAYIN KİMDİR
Ayşe Ersayın, Özel Yükseliş Koleji'ni bitirdikten sonra Bülent Osma ile evlendi. Uzun süren evliliğinin ardıdan, ayrıldıktan sonra İstanbul’ a yerleşti. TRT de yayınlanan "Bir Cumartesi Eğlencesi" programında Aydoğan Ergezen’e asistanlık yaptı.

Star televizyonunun kurulması ile Aydoğan Ergezen'le birlikte bu kanala geçti.

Bir sene yönetmen yardımcılığı yaptıktan sonra Mustafa Mayadağ ile birlikte Pazarlık isimli müzik eğlence programını yapmaya başladı. Kısa bir süre sonra Cuma Postası isimli programla yapımcı yönetmenliğe adım attı.

Star TV'de Piknik, Salı Pazarı, Kabere Kiboş, Şamata, Benimle Oynarmısın yarışması, Jazz Festivali gibi programlara imza attı. Uzun bir süre bayram özel proglamları ve yılbaşı eğlence programları hazırladı.

Star TV'de çalışırken yüze yakın konser programı çekti.