Gündem
07 Ara 2023 19:44 Son Güncelleme: 07 Ara 2023 19:45

AVM'de çalışanlarla kavga etmişti! Armağan Çağlayan yaşadığı gerginliğin sebebini açıkladı

Ünlü yapımcı Armağan Çağlayan, AVM’de yaşadığı gerginliğin ardından açıklamalarda bulundu.

Ünlü sunucu ve TV program yapımcısı Armağan Çağlayan program çekimi için geldiği Şişli’deki bir AVM’de çalışanlarla tartıştı.

AVM'deki kozmetik firması çalışanlarıyla dakikalarca tartışan ve ara ara tansiyonun yükseldiği görülen görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Çağlayan’ın o anları AVM'deki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

Bugün saat 15.30 sıralarında Şişli Mecidiyeköy’de bulunan bir AVM’de gerçekleştiği belirtien tartışmaya özel güvenlik görevlilerinin de müdahale ettiği görüldü.

Olayın sosyal medyada paylaşılması ile Armağan Çağlayan gündeme oturdu.

Sosyal medyanın diline düşen Çağlayan aradan çok geçmeden olaya ilişkin açıklama yaptı:

"Deli değilim. Durduk yere kendi kendime tartışmadım tabii ki. Olay şöyle oldu. Gösteri sebebiyle o AVM’deydim. Yemek katına çıkmak için yürüyen merdivenlere doğru giderken bir hanımefendi arkamdan 'Armağan Çağlayan' sonra 'Çağlayan Armağan' 'şişşşşt baksana Armağan' diye bağırdı.

Önce duymamazlığa geldim. Sonra bağırmalar devam etti. Bunun üzerine ben de dönüp 'böyle bağırmanız ayıp değil mi? Beni ne yerine koyuyorsunuz?' diye bağırdım.

Ve standın önüne gidip ben de hanımefendiye hiç kimseye böyle bağırmayacağını, bağırmaması gerektiğini bağırarak anlattım. Durum bundan ibarettir.

Daha sonra bağırışmalar üzerine AVM’nin güvenlik görevlileri geldi. Herkesi gereksiz yere meşgul ettiğim için özür dilerim"