Gündem
09 Ağu 2010 16:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

ATV'DEN RAMAZAN PROGRAMLARI! HANGİ PROGRAMLAR OLACAK?

ATV, Ramazan ayına özel olarak hazırlanan üç yeni TV programını izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. İşte, kanalın yeni programları ve ayrıntılar.

Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün ATV izleyicisi ile buluşacak olan programlardan biri "İftar Sofrası". Programda, birbirinden farklı yemek, tatlı ve hamur işi tarifleri izleyiciye aktarılacak.
 
Sunuculuğunu Sofra dergisinin Yazı İşleri Müdürü Neslihan Demir'in üstlendiği programa, aşçı Semen Zihnioğlu'da tarifleri ile eşlik edecek.
 
Her gün yeni bir mönü ile birbirinden farklı ve lezzetli tariflerin uygulamalı olarak gösterileceği programda ayrıca yapılan yemeklerin püf noktaları, lezzet sırları ve saklama koşulları izleyicinin dikkatine sunulacak. 
 
"İftar Sofrası" 11 Ağustos Çarşamba gününden itibaren hafta için her gün atv'de!
 
Bir diğer yapım ise, "Her Şehrin Bir Hikayesi Var"
 
 "Her Şehrin Bir Hikayesi Var" hafta içi her gün ekranında olacak.
 
Güzel Türkiye'nin her bir şehrindeki hikayeler, efsaneler ve güzelliklerin ekrana getirileceği programda, farklı şehirlerin adı, tarihi ve kültürel mirası, "Her Şehrin Bir Hikayesi Var" programında izleyicisiyle buluşuyor.
 
Program, 11 Ağustos Çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün ATV'de olacak.
 
ATV'nin bir diğer Ramazan programı ise, "Mekke ve Medine Sahur"
 
Ramazan ayı boyunca yayınlanacak "Mekke ve Medine Sahur" programının çekimleri için Suudi Arabistan'a giden ATV ekibi, Türk ve Dünya televizyonlarında daha önce yayınlanmamış pek çok mekan ve olayı ekrana getiriyor.
 
ATV, bu Ramazan ayına çok farklı bir sahur programıyla merhaba diyecek. Kutsal topraklarda Mekke ve Medine'ye stüdyo kuran ATV, daha önce televizyonlarda hiç yayınlanmamış pek çok mekanı Ramazan boyunca ekrana taşıyacak. "Mekke ve Medine Sahur" programının ilk gününde, bölgeye giden ATV ekibi tarafından bulunan Peygamberimiz'in annesi Hz. Amine'nin Kayıp kabri, Cin Mescidi ve Ehl-i Beyt'in Evi gibi tarihi mekanlar çarpıcı görüntülerle ekrana getirilecek.
 
"Mekke ve Medine Sahur" 10 Ağustos Salı gecesinden itibaren hafta içi her gün ATV'de ekrana gelecek.