Gündem
27 Eki 2010 12:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:44

AŞK VE CEZA DİZİSİNE SÜRPRİZ İSİM! HANGİ ÜNLÜ OYUNCU KADROYA KATILIYOR?

Atv'de yayınlanan Aşk ve Ceza dizisine ünlü bir oyuncu katılıyor. Ünlü oyuncu kim? Hangi rolü oynayacak?

Uğur Yücel, ATV'de yayınlanan Aşk ve Ceza dizisiyle sevenlerine sürpriz yapacak 2 Kasım'da yayınlanacak olan 32. bölümle diziye dahil olacak olan Yücel'i, tutuklanan Savaş'ı sorgulayan başkomiser olarak izleyeceğiz.
Yücel'in yeni rolü böyle tanıtıldı:

Van.. Altın Hilal diye bilinen, Pakistan ve Afganistan'dan başlayıp, İran üstünden Türkiye'ye ulaşan kanlı yolun tam ortası. Burası yüzmilyonlarca doların ortalarda dolaştığı bir bölge... Uluslararası uyuşturucu baronları, mafya, terör örgütleri... Herkes bu kanlı paranın daha da çoğunun peşinde.

Devlet, bu ortamı boş bırakamaz, göz yumamaz... Ancak böyle bir ortamda açıkça yapamayacağınız ama yapmanız gereken, açıkça söyleyemeyeceğiniz ama söylemeniz gereken şeyler vardır. Ve herkesle anlayacağı dilden konuşan "hiçkimse"ler...

Uğur Yücel'in, Aşk ve Ceza'da canlandırdığı karakter de bir hiçkimse...

Baldarlar aşireti, bu kirli işlerden kurtulmaya uzaklaşmaya çalıştıkça, her seferinde daha da sert tepkiler gören bir aşiret. Şimdi, Hiçkimse'nin yolu, Savaş Baldar'la kesişiyor.

Savaş Baldar, onurunu kurtarabilmek için, oğluna temiz bir isim bırakabilmek için, aşkını kirletmemek için, on bin kişi için sonu belki de ölümle bitecek bu karanlık ve dönülmez yola girmek zorunda. Beraber yol almaktan çok da hoşlanmayacağı, ama mecbur kaldığı yol arkadaşıysa Hiçkimse...

Savaş Baldar'ın hiç bir fikri yok Hiçkimse'ye dair. Ölümüne girilen bu yolda Hiçkimse'ye güvenebilir mi yoksa sırtını döndüğü anda arkasından bıçaklanır mı? Vatansever mi, hain mi?, Kahraman mı, korkak mı? Dürüst mü, sahtekar mı? Dost mu, düşman mı? Ya yolun sonuna geldiklerinde ne olacak?

Uğur Yücel'in Aşk ve Ceza'da canlandıracağı "Hiçkimse", bize hiçkimsenin görmek istemeyeceği, ancak herkesin görmek zorunda olduğu bir yolun kapılarını açacak.