Magazin
17 Ara 2021 10:50 Son Güncelleme: 17 Ara 2021 10:51

Aşk bacayı sardı! Sadakatsiz’in Aras’ı Berkay Ateş milli voleybolcuyla yakalandı!

Alev Alev'den sonra Sadakatsiz ile ekrana dönen Berkay Ateş, yeni aşk yaşamaya başladığı milli voleybolcu ile görüntülendi.

Sadakatsiz dizisine dahil olan ve Aras olarak dizide boy gösteren Berkay Ateş, bu sefer de özel hayatıyla gündeme geldi. Başarılı oyuncu, voleybolcu sevgilisi Simge Aköz ile geçtiğimiz akşam Arnavutköy'de bulunan bir mekânda ilk kez görüntülendi.

Karşılarında basın mensuplarını görünce bir anda ayrılan ikili, mekana ayrı ayrı girdi. Ateş, muhabirlerin "Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt vermezken ünlü voleybolcu da montunun kapüşonu ile yüzünü gizleyip sorulara cevap vermeden hızlıca mekana girdi. Mekanın içinde yan yana oturan çift, görüntülenmekten kurtulamadı.

MAÇLARI KAÇIRMIYOR

Daha önce 'Çukur', 'Alev Alev', 'Anne' gibi dizilerde rol alan Berkay Ateş'in seti olmadığı günlerde ise Simge Aköz'ün maçlarını izlemeye gittiği öğrenildi.

Simge Aköz ile Berkay Ateş, geçtiğimiz günlerde Kadın Milli Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt ve oyuncu Güven Murat Akpınar'la bir araya gelmişti.