Magazin
07 Kas 2016 14:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Asena'nın babası plazalara tiyatroyu getiriyor!

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile boşanan ve magazin programı sunuculuğu yapmaya başlayan Asena Atalay'ın turizmci babası Oktay Atalay'ın sahibi olduğu Massk Sahne, plazalara tiyatroyu getiriyor.

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile boşanan ve magazin programı sunuculuğu yapmaya başlayan Asena Atalay'ın turizmci babası Oktay Atalay'ın sahibi olduğu Tiyatro ve Gösteri Sanatları Merkezi MASSK SAHNE, İstanbul Avrupa yakasının iş ve finans merkezi Maslak’ta, 11 Kasım’da kapılarını açıyor. 350 kişilik gösteri salonu, 1200 metrekarelik aktif kullanım alanı ve geniş fuayesi ile MASSK SAHNE, modern yaşam merkezi Mashattan’da sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Tanınmış yazarların eserleri, usta yönetmenler ve ünlü oyuncuların sunumuyla perdelerini açacak olan MASSK SAHNE, sergiler, sanat buluşmaları ve kurumsal etkinlikler için de önemli bir merkez haline gelecek. MASSK SAHNE, kongre, eğitim, toplantı ve seminerler gibi pek çok aktivite ile kurumsal firmalara da ev sahipliği yapacak.

Hafta içinde düzenlenecek sanat atölyeleri sayesinde MASSK SAHNE sanatseverler için eğitim merkezine dönüşecek. Tiyatro, edebiyat, sinema ve fotoğraf alanında önde gelen isimler, gençlerle deneyimlerini MASSK SAHNE etkinliklerinde paylaşacak. Sanata dair seminer ve kurslar da MASSK SAHNE atölyelerinde yer alacak.

MASSK SAHNE, sadece yetişkinler ve gençler için değil aynı zamanda çocuklar için hazırlanan etkinliklerin ve sanat atölyelerinin merkezi olacak. Sanatla yetişen çocukların toplumun geleceğinde daha etkili olacağı bilinci ile; usta ellerden çıkan ve uzman gözlerin değerlendirdiği çocuk oyunları MASSK SAHNE’de çocuklar ile buluşacak.

MASSK SAHNE, sanatseverler için yeni ve ferah bir buluşma alternatifi olacak.  500 metrekarelik açık ve kapalı lounge alanına sahip MASSK SAHNE, Türk ve Dünya mutfağının en seçkin örnekleriyle konuklarını ağırlarken onlara İstanbul'un göbeğinde, yeşillikler içinde cennetten bir köşede hoş vakit geçirecek.