Televizyon
01 Nis 2010 23:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

ARTIK EKRANDA FARKLI BİR NICKELODEON VAR!

Çocukların severek takip ettiği çizgi film ve dizileri yayınlayan Nickelodeon'un ekranda görmeye alıştığımız logosu ve tasarımları yenilendi...

Nickelodeon ile büyüyen çocuklar yıllardır görmeye alıştıkları logo ve ekran görüntüsünden farklı olarak daha enerjik, canlı, eğlenceli ve renkli bir Nickelodeon ekranıyla karşılaşacaklar.

Mayıs 2005’den bu güne  yayınını devam ettiren kanal minik izleyicilerine keyifli vakit geçirmelerini sağlarken, aynı zamanda yararlı bilgiler öğrenmelerine de yardımcı oluyor. Zekayı öne çıkaran, interaktif, şiddet içermeyen, çağdaş, geliştirici ve güldüren Nickelodeon önce çocukları düşüyor.

Nickelodeon Türkiye’nin yayınları çocukların tercihleri ve beğenileri ile seçiliyor. Kanalın en sevilen çizgi dizilerinden Spongebob Squarepants,  Back at The Barnyard, Avatar, Dora The Explorer, Rugrats, Jimmy Neutron, Fairly Odd Parents, All Grown Up, Go Diego , Hey Arnold çocuklar tarafından büyük beğeni toplayan ve kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi yaratıyor. Ayrıca dünyaca ünlü genç yıldızların başrollerini paylaştığı gençlik dizileri de kısa süre içinde dikkat çeken ve en sevilen Nickelodeon programları arasına girdi.

Hergün kesintisiz 24 saat çocukların iyi vakit geçirebilmesi için yayın yapan kanal bugün dünyada ve Türkiye’de en çok sevilen ve izlenen çocuk kanalı. Nickelodeon’u Türksat Kablo Tv, Digiturk 65. kanal D-Smart 52. Kanal ve Teledünya 171. kanaldan izleyebilirsiniz.

ETİKETLER
#nickelodeon