Gündem
12 Ağu 2011 10:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:40

ARDA'NIN SÖZLEŞMESİNE FENERBAHÇE MADDESİ!

Arda, sözleşmesine özel madde koyduklarını belirtti.

Arda, sözleşmesine özel madde koyduklarını belirterek "Türkiye'ye döndüğümde opsiyon hakkı Galatasaray'da olacak. Eğer onlar beni istemezse başka bir Türk kulübüne imza atabilirim" dedi.

Atletico Madrid ile yaptığı mukavelenin detaylarını da anlatan Arda Turan, "Giderken kulübüme para kazandırdım. 12 milyon euro ve 1 milyon euro da bonus ödemesi olacak. Ayrıca Türkiye'ye dönmem halinde öncelik Galatasaray'da olacak. Ancak onlar beni istemezse başka bir Türk takımına imza atabilirim. Profesyoneliz, Emre gibi Fener veya başka bir takımda oynayabiliriz. Ama böyle bir durumda önceliğim Galatasaray olacaktır" dedi.

Şike soruşturması ile ilgilide konuşan genç oyuncu şunları söyledi:

"Artık fikrimi rahat söyleyebilirim. Bence spor mahkemeleri kurulmalı ve suç işleyen hapis yerine ömür boyu men cezası almalı. Fenerbahçe'nin düşmesini elbetteki istemem. Öncelikle İspanyolca öğreneceğim. Herkes hakkını helal etsin. Sakatlığım dönemimde ıslıklandım. Kırgınlık yok dersem yalan söylemiş olurum. Hiçbir zaman Galatasaray'ın kötülüğü için bir şey yapmadım. Ama sakatlanınca benim için kötü şeyler söylendi." Arda havaalanında, kitapçıdan İspanyolca sözlük ve 3 roman aldı. Genç oyuncu Elif Şafak'ın "İskender", Luke Rhinehart'ın "Zar Adam" ve Adam Fawer'in "Olasılıksız" kitaplarını satın aldı.