Spor
29 Eyl 2023 23:36 Son Güncelleme: 29 Eyl 2023 23:41

Arda Güler'in kaderi bu adamın ellerinde

Real Madrid, iyileştikten sonra tekrar sakatlık geçiren milli oyuncumuz Arda Güler için dünyaca ünlü kondisyoner Antonio Pintus'a özel görev verdi.

Real Madrid'de ikinci kez sakatlanan ve henüz forma giyemeyen Arda Güler zor günlerden geçiyor. Ancak Real Madrid kulübü onu iyileştirerek kazanmaya kararlı.

Bu amaçla kulüp yöneticileri tarafından dünyaca ünlü kondisyoner Antonio Pintus'a emanet edilen Arda Güler için yeni bir program hazırlandı.

Mundiario'ya göre amaç Arda Güler'in kaslarını güçlendirmek ve bacaklarını şekillendirmek. Bunu yapmak için Pintus; kuadriseps, diz arkası kirişleri ve baldırlara odaklanacak bir plan tasarladı.

EN AZ 1 AY SÜRECEK

Bu süreç tamamlandığında Arda Güler'in karakteristiğinden ve dinamizminden ödün vermeden fiziksel olarak daha güçlü olması sağlanacak.

Arda'nın yeniden sahalara dönmesi en az 1 ay sürecek. Büyük ihtimalle milli takım arasından sonra takımla çalışmalara katılabilecek. İşte aradaki bu süre tamamen iyileşerek takıma dönmek isteyen Arda Güler için kritik bir önem taşıyor.

ARDA'NIN TÜM SORUMLULUĞU ONA VERİLDİ

Arda ile ilgili tüm sorumluluk Pintus'a verildi. Pintus da Arda Güler'i sakatlıklarının tekrar nüksetmemesi için gece gündüz demeden çalışacak.

Yeteneği tartışmasız kabul edilen Arda Güler'den çok büyük umudu olan Real Madrid, onun daha güçlü geri dönmesi ve başarılı olabilmesi için mümkün olan her şeyi yapmaktan kaçınmayacak.