Gündem
11 Ağu 2023 20:49 Son Güncelleme: 11 Ağu 2023 20:52

Apartman yöneticisi ortalığı kan gölüne çevirdi!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşananlar kan dondurdu. Apartman yöneticisi Hakan Ağyar'ın çıkan tartışma sırasında bıçakla saldırdığı komşusu A.Ç. ile annesi H.Ç. yaralandı. Tedavi altına alınan yaralılardan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Şüpheli Ağyar, çıkarıldığı mahkemece 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.

Çorlu'nun Nusratiye Mahallesi Menekşe Sokak üzerinde bir apartmanda yönetici olan Hakan Ağyar ile binada oturan A.Ç. arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında yönetici Ağyar, üzerindeki bıçakla A.Ç.'yi sırt ve karın bölgesinden yaraladı. Oğlu A.Ç.'yi korumaya çalışan anne H.Ç. de aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralanan anne ile oğlu Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı. Yaralılardan A.Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Hakan Ağyar'ın ifadesinde, daha önce A.Ç.'nin kendisini bıçakla yaraladığını söylediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ağyar, çıkarıldığı hakimlikte, 'Adam öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.