Gündem
03 Eyl 2010 11:32 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

ANADOLU ATEŞİ'NDE DANS ETME FIRSATI! SEÇMELER NEREDE, NE ZAMAN YAPILACAK?

Dünyanın en büyük ve en hızlı dans topluluğu olan Anadolu Ateşi, dansçı kadrosunu büyütmek için harekete geçiyor.

Anadolu Ateşi’nde dans etmek isteyenler için 25 ve 26 Eylül tarihlerinde Antalya’da seçmeler yapılacak.  Seçilen dansçılar, alacakları eğitimlerden sonra mevcut gösteriler ve yeni projelerde kadroda yer alma şansını yakalayacaklar. 

Yaptığı gösterilerle dünyaya kendisini ayakta alkışlatan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, şuan itibariyle 250 kişilik dansçı kadrosunu büyütmeye karar verdi. Aynı anda dünyanın 4 bir tarafında gösteri yapabilen topluluk, yaklaşık 10 yılda 80 ülke, 244 şehirde 3 bin gösteri yaptı. Bugüne kadar bin 500 dansçının görev aldığı Anadolu Ateşi, her zaman yeni yeteneklere ve dansçılara da fırsat veriyor. Anadolu Ateşi Evolution ve Troya gösterileriyle dünyayı dolaşan dans topluluğu, yeni projelerinde ve bu gösterilerde dans etmek isteyenler için Antalya’da seçmeler düzenliyor. 25 Eylül Cumartesi ve 26 Eylül Pazar günleri Antalya’da yapılacak olan dansçı seçmelerinin kapıları herkese açık. Türkiye’de ve dünyada yakaladığı başarılarıyla göğsümüzü kabartan Anadolu Ateşi’nde dans etmek istiyorsanız 20 Eylül Pazartesi gününe kadar başvurularınızı yapmanız gerekiyor.

Başvurular için; info@anadoluatesi.com, dans@anadoluatesi.com, e-mail gönderebilirsiniz. Ayrıca; www.anadoluatesi.com internet adresinden başvuru formunu doldurarak fax ya da
e-mail gönderebilirsiniz.

Tel: +90 242 324 7577                              Fax: +90 242 324 7578

İstanbul seçmeleri de devam ediyor

Dansçı kadrosuyla dünyanın en büyük topluluğu olan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, yeni dansçılar almaya devam ediyor. Yetenekli ve Anadolu Ateşi’nde dans etmek isteyen herkese kapılarını hiçbir zaman kapatmayan Anadolu Ateşi, farklı zamanlarda seçmeler yaparken, yılın her günü yapılacak olan başvuruları da değerlendiriyor. Bu nedenle Anadolu Ateşi’nin İstanbul Şişli’de ki merkez binasında yapılacak olan seçmeler için başvuruda bulunabilirsiniz.

Başvurular için; info@anadoluatesi.com, dans@anadoluatesi.com, e-mail gönderebilirsiniz. Ayrıca; www.anadoluatesi.com internet adresinden başvuru formunu doldurarak fax ya da
e-mail gönderebilirsiniz.

Tel: +90 212 234 9824                               Fax: +90 212 234 9826

ETİKETLER
#anadolu ateşi