Gündem
14 Ara 2015 18:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:14

Anadolu Ajansı'ndan yılın en iyi 180 fotoğrafı!

Anadolu Ajansı, 2015 yılında çekilen en güzel fotoğraflarını yayınladı.

Anadolu Ajansı, 2016 yılına sayılı günler kala 2015 yılında çekilen en iyi fotoğraflarını yayınladı.

Yayınlanan fotoğraflarda; dünya, siyaset, spor gibi kategorilerde 180 fotoğraf yer aldı.

Anadolu Ajansı'nın gözüyle 2015 FOTO GALERİ 



Fotoğraf: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki görüşmesi.



Fotoğraf: Venezuella'nın başkenti Caracas'da toplanan muhalif öğrenciler Gençlik Günü ve Venezuela'da hükümet karşıtı eylemlerin yıldönümü dolayısıyla gösteri düzenledi.



Fotoğraf: Dünyanın en zorlu askeri eğitimleri arasında gösterilen Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı'ndaki Komando İhtisas Kursu'nun ikinci aşaması olan "Kara komando harekatı"nda komandolar, zor doğa koşulları ile mücadele ederek hedeflerine ulaşıyor.



Fotoğraf: A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu'ndaki 6. maçında Ortalyk Stadı'nda Kazakistan ile karşılaştı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, oyuncularını sık sık uyarırken böyle görüntülendi.



Fotoğraf: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen "Devlet Övünç Madalyası ve Beratı Tevcihi" töreninde Ankara’da ikamet eden 27 şehit yakını ve gaziye Devlet Övünç Madalyalarını tevcih etti. Gazi Jandarma Astsubay Başçavuş Veli Güven'in madalyasını almak için sahneye çıktığı sırada çocuğunun sahnede koşturması ve Türk Bayrağına sarılması salonda gülümsemelere ve alkışa neden oldu.



Fotoğraf: Diyarbakır'ın merkez Sur ilçelerindeki terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonlarda vatandaşlar polislere çay ikram etti.