Yeşilçam'ın efsane ismi Aytaç Arman'a veda! Gözyaşları sel oldu!

Bir süredir kanserle mücadele eden sinema ve tiyatro oyuncusu Aytaç Arman (70) dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Arman için Beyoğlu Atlas Sineması'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Halil Ergün, Kadir İnanır, Mahsun Kırmızıgül gibi isimler katıldı.

Haberi Menderes Samancılar ve Sinema Oyuncuları Meslek Birliği (BİROY) Twitter hesabından "Kurucu üyelerimizden, değerli meslektaşımız Aytaç Arman'ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz'' mesajıyla duyurdu.Beyoğlu Atlas Sineması'ndaki törene, Arman'ın ailesi ve dostlarının yanı sıra, Kadir İnanır, Halil Ergün, Mahsun Kırmızıgül, Ercan Kesal, Nuri Alço, Can Kolukısa, Volkan Severcan gibi sinema ve tiyatro dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra sanatçının ailesi, dostları ve sevenleri katıldı.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!