Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Çınar Otel detayı şoke etti…

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı geldi. “Tanıştıklarına şahidim” diyen kuzenin paylaştığı Çınar Otel detayı ise şoke etti.

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun "Ablam da benimle aynı kaderi paylaşıyor. Onun babası da medya dünyasından ünlü bir gazeteci" sözleri Türkiye gündeme bomba gibi düştü. Uğur Dündar konuyla ilgili açıklama yaptı ve "Son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu, DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" dedi. Dilara G. ise DNA testinde eksiklikler olduğu iddiasıyla rapora itiraz ederken, anne Suphiye Orancı'nın teyzesinin kızı N.H. ile konuştu. Suphiye Orancı'nın öz kuzeni N.H. "Suphiye ile Uğur Dündar'ın tanıştıklarına şahidim" derken anlattıklarındaki Çınar Otel detayı şoke etti. 1960-1962 yıllarında Çınar Otel'de cankurtaranlık yapmış 1970'li yıllarda otelin diskosunu, daha sonra da otelin kafesini işletmişti. İşte Suphiye Orancı'nın kuzeninin Uğur Dündar itirafı...

Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Son hali yorum yağmuruna tutuldu! Dolar, altın, borsayı etkileyecek karar! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! AK Parti'de neşter zamanı: Kimler yolcu? 3 Avrupa ülkesi Türkiye'ye kapıları kapattı!