Ünlü anketçi son seçim anketini paylaştı!

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Daha önce CNN Türk'te katıldığı yayında Ekrem İmamoğlu'nun Murat Kurum'a göre önde olduğunu belirten SONAR Araştırma sahibi Hakan Bayrakçı, bu akşam seçim anketinin sonucunu sosyal medya üzerinden paylaşacak. Hakan Bayrakçı, az önce katıldığı canlı yayında İstanbul, Ankara ve İzmir'deki son durumu aktardı. Bayrakçı'nın sözleri dikkat çekiciydi.

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Dündar ve Akpınar'ın babalık davasında flaş detay! Eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti!