Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı belli oldu! Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı?

Tv8'in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star'ın 20 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelen yeni bölümünde haftanın ikinci bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Bireysel dokunulmazlığı kazanan yarışmacı, bir ismi eleme potasına gönderdi.

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor. Bilindiği gibi Survivor'da haftanın 1. dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Adem ilk eleme adayı olarak Berkan'ı seçmişti. Büyük çekişmelere sahne olan dokunulmazlık oyunu sonrasında haftanın ikinci dokunulmazlığını kazanan yarışmacı ikinci eleme adayını belirleyecek. Peki Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 20 Haziran Survivor 2. eleme adayı kim oldu? İşte son bölümde yaşanan gelişmeler...

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Netflix’te en çok izlenenler belli oldu! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti!