Survivor'da Acun Ilıcalı herkesi ağlattı!

TV8 yarışması Survivor'da dokunulmazlık oyununu bu kez ünlüler kaybetti . Ada konseyinde elenecek isim belli oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı, yaptığı sürprizle herkesi gözyaşlarına boğdu.

Survivor dokunulmazlık oyunları sürpriz sonuçlar ortaya koydu. Evrim'in deyimiyle kartlar artık açık ve Survivor'dan kim elendi sorusunun yanıtını izleyicinin SMS sonuçları verecek. Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ikinci oyunda fark attı. Gönüllülerin kazanması ile birlikte bu kez ünlüler takımında kazan kaynamaya başladı. Oklar Mert'e döndü. Konseyde ise Evrim'in Nisa'yı kıskandığı iddiası ortalığı karıştırdı. Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı sürpriz ise herkesi ağlattı. İşte Survivor adasında yaşananlar.

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay!