Rolü için kendini hazırlık kampına aldı! Keremcem’in inanılmaz değişimi!

Yapımcılığını Baba Yapım, yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği atv’nin yeni dizisi Kimse Bilmez, bugün seyircisiyle buluşuyor. Merakla beklenen dizinin başrol oyuncularından Keremcem, rolü için üç aydır kendini hazırlık kampına aldı ve ünlü Hollywood yıldızlarını çalıştıran hocalardan savaş sanatı eğitimleri aldı. Ünlü oyuncunun özellikle yakın dövüş eğitiminde çekilen çok özel fotoğrafları büyük merak uyandıracak.

HEM SIRA DIŞI HEM DE AKSİYON DOLU

ATV’nin merakla beklenen yeni dizisi ‘Kimse Bilmez’in aksiyon dolu sahneleri için kendisini bir süredir özel eğitmenlerle hazırlayan Keremcem, ekranlarda adeta fırtına estirecek. Esrarengiz bir geçmişe ve sıra dışı yeteneklere sahip olan ‘Ali Hoca’ karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncu, bir yandan sakin bir karaktere hayat verirken bir yandan da aldığı eğitimlerle yaşanan olaylara karşı savunmacı kimliğini ortaya koyacak.

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay! Ünlü astrologdan korkutan uyarı!