Ödül gecesine Demet Akalın damgası! "Kredi kartımı yolla Okan..."

Bu yıl ilk kez verilen "Uluslararası İstanbul Ödülleri1 önceki akşam Beşiktaş Swiss Otel'de sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği ödül töreninde sunucu, oyuncu İlker Ayrık kanser tedavisi gören çocuklar için POS makinesiyle bağış topladı. Gecede "Yılın en iyi pop kadın şarkıcısı " seçilen Demet Akalın pos makinesiyle 20 Bin TL bağış yaptı!

   Önceki akşam Beşiktaş Swiss Otel'de "Uluslararası İstanbul Ödülleri"  gecesi düzenlendi. Sunuculuğunu Ebru Akel ve Onur Büyüktopçu'nun üstlendiği ödül töreninde sunucu, oyuncu İlker Ayrık kanser tedavisi gören çocuklar için POS makinesiyle bağış topladı. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ödül töreninde sahne alan Demet Akalın Yılın en iyi pop kadın şarkıcısı " seçilirken, diğer kategorideki ödüller de sahiplerini buldu. Akalın geceye şarkılarıyla damga vururken, pos makinesiyle 20 bin TL'ye bağış yaptı.. 

En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Mayıs ayında zengin olacak burçlar açıklandı! Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Netflix’te en çok izlenenler belli oldu!