MasterChef Esra'nın paylaşımı olay oldu! Eleme potasını ifşa mı etti?

MasterChef Türkiye yarışmasından son gelişmeler yakından takip edilirken bir iddia ortaya atıldı. Mavi takımın kaptanı MasterChef Esra Tokelli'nin paylaştığı fotoğraf gündeme oturdu. 1 dokunulmazlık oyununun oynanması ve 2 adayın belli olması gerekirken tek dokunulmazlık oyunu sonrası 4 adayın belli olduğu fotoğrafı paylaşması sonucu sosyal medya bunu konuşmaya başladı.

MasterChef son bölümde dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım yarışmacıları ördek gözleme yaparak dokunulmazlığı kazanmak için yarıştı. Ayyüce, Duygu ve Furkan yemeklerini yetiştiremezken mavi takım eleme potası için adaylarını belirlemek zorunda kaldı. Ancak MasterChef Esra'nın paylaşımı ise dikkatlerden kaçmadı. Tek dokunulmazlık oyunu oynanmasına rağmen 4 adayın belli olduğu fotoğrafı paylaşması gündeme oturdu. İşte MasterChef Esra'nın o paylaşımı...

Suphiye Orancı'nın kuzeninden Uğur Dündar itirafı! En zeki şehirler listesine o il damga vurdu! Seçim olsa o partinin oyları yarı yarıya düşüyor! Eleştirilere sosyal medyadan tepki gösterdi Önce dudağından öpmeye çalıştı, sonra taciz etti! Özgeçmişiyle ilgili şok eden detay!